Sobre les detingudes en presó preventiva per la manifestació del 27/02 (cat/cas)

Marxa solidària a la presó de Brians I
10 març, 2021
S’apropa el moment de tornar a obrir l’Àgora Juan Andrés
12 març, 2021

Sobre les detingudes en presó preventiva per la manifestació del 27/02 (cat/cas)

12 març, 2021
 

Avui, divendres 12/03 / hem rebut una carta de Maria des del mòdul de dones a la presó de Brian 1. Ens explica que està bé, animada i disposada a lluitar per la seva llibertat.

Pel que sabem de la resta, ja no estan en aïllament. Estan tots i totes a Brians. I es veuen entre si.lxs que estan en el mateix mòdul.

Se segueix articulant una campanya entre companyxs i amics. Estan imputadxs per acusacions molt greus, difícils de mantenir amb proves que ho corroborin excepte pels testimonis de la mateixa policia. Les acusacions són d’homicidi en grau de temptativa i organització criminal. S’han presentat com a acusació particular per la «gravetat dels fets» l’Ajuntament, el sindicat de la Guàrdia Urbana. Per tot això estan en presó preventiva sense fiança.

Estem disposats a lluitar per la seva llibertat i demostrar que es tracta d’un muntatge que pretén acusar «anarquistes italians violents» per personalitzar en un grup de persones, les protestes generades per la detenció de Pablo Hasel i el malestar entre gran part de població per la repressió policial i la precarietat i misèria en què ens obliguen a viure.

Aquest diumenge es convoca una marxa des de Martorell a la presó de Brians i s’estan obrint comptes de suport a les persones detingudes.

Salut i llibertat.

Sobre las detenidxs en prisión preventiva por la manifestación del 27/02

Hoy, viernes 12/03/ hemos recibido una carta de María desde el módulo de mujeres en la cárcel de Brian 1. Nos cuenta que está bien, animada y dispuesta a luchar por su libertad.

Por lo que sabemos del resto, ya no están en aislamiento. Están todxs en Brians. Y se ven entre si.lxs que están en el mismo módulo.

Se sigue articulando una campaña entre compañerxs y amigos. Están imputadxs por acusaciones muy graves, difíciles de mantener con pruebas que lo corroboren salvo por los testimonios de la misma policía. Las acusaciones son de homicidio en grado de tentativa y organización criminal. Se han presentado como acusación particular por la «gravedad de los hechos» l’Ajuntament, el sindicato de la Guardia Urbana. Por todo ello están en prisión preventiva sin fianza.

Estamos dispuestxs a luchar por su libertad y demostrar que se trata de un montaje que pretende acusar a «anarquistas italianos violentos» para personalizar en un grupo de personas, las protestas generadas por la detención de Pablo Hasel y el malestar entre gran parte de población por la represión policial y la precariedad y miseria en la que nos obligan a vivir.

Este domingo se convoca una marcha desde Martorell a la prisión de Brians y se están abriendo cuentas de apoyo a las personas detenidas.

Salud y libertad.

Comments are closed.