Sobre la vaga de les treballadores de Salut i la seva desconvocatòria

Estimem Palestina. Defensem la Vida. 7F: Aturem el món !
26 gener, 2024
Felicitats al col·lectiu que va organitzar la pre-fira anarquista del Maresme
30 gener, 2024

Sobre la vaga de les treballadores de Salut i la seva desconvocatòria

26 gener, 2024
 

 

Després de quaranta dies de vaga, vaga creixent amb el boicot dels sindicats signats del preacord, sumant-se les llevadores, les tècniques i administratives. Amb el menyspreu del conseller. I amb el suport cada vegada més manifest de veïnes i usuàries. En el moment en què la vaga, malgrat tot i gràcies a tant, es convertia en un greu problema social i polític. El sindicat d’infermeres desconvoca sense consulta i decisió col·lectiva, parlant de greus pressions per part del conseller i els sindicats signants, res de nou.

Passa molt sovint i trenca lluites, esforços i moviments. L’organització autònoma i col·lectiva, el sindicalisme de base, independent i de classe. La unió amb els moviments veïnals, són el camí. La responsabilitat amb la gent afectada i protagonista i no amb els poders són les raons per guanyar. Amb determinació, imaginació i força. Enhorabona a les que heu fet possible la vaga. Ens toca aprendre i continuar lluitant.

Han tingut por de vosaltres/nosaltres. Han vist que s’estava fent bé i han utilitzat tots els seus poders en contra. Sempre pensen que guanyen però la seva arrogància no podrà amb les nostres voluntats.

Salut i ànims

 

Publicat a les xarxes:

Dissabte omplim els carrers de Barcelona per defensar unes condicions de treball dignes i per una sanitat de provisió, titularitat i gestió 100% pública, centrada en la prevenció i l’Atenció Primària. No faltis!

Les infermeres, tècnics i administratives del #CAPLaSagrera ens ho han deixat clar. La desconvocatòria de vaga forçada pel xantatge de @manelbalcells i els sindicats subvencionats no pararan la lluita pels seus drets.

Veins y sanitaris junts #LaLluitaContinua

“La derrota no vuelve injusta una causa, al contrario debería enardecernos para continuar por aquello de “estamos en derrota, que no en doma”
Mil vegades caurem, mil ens aixecarem

Està vist que només amb l’organització d’usuàries i treballadores i sindicats combatius podem revertir aquesta tendència de desmantellament del sector públic.

Just abans de negociació de pressupostos…que cadascú valori amb qui construeix i en quina trinxera està. ✊La lluita continua , cal anar a una!

Comments are closed.