Roda de premsa L’ Àgora Juan Andrés es queda al barri 09/07/2018 a les 10,30h

Cabrón per l’Àgora Juan Andrés (Desacord)
3 juliol, 2018
Presentación del libro: Tras las huellas de una vida generosa… a la Semana Negra de Gijón
4 juliol, 2018

Roda de premsa L’ Àgora Juan Andrés es queda al barri 09/07/2018 a les 10,30h

3 juliol, 2018
 

Barcelona, 3 de juliol de 2018

L’ÀGORA JUAN ANDRÉS BENÍTEZ ES QUEDA AL BARRI
Roda de premsa. Dilluns 9 de juliol, 10,30h. Carrer Aurora cruïlla amb carrer Riereta

Dossier de premsa (PDF)
Nota de Premsa (PDF)

L’Àgora Juan Andrés Benítez, espai autogestionat per les veïnes situat al Raval de Barcelona, convida a la premsa i mitjans a la presentació de la campanya ‘L’Àgora Juan Andrés Benítez es queda al barri’ el proper dilluns 9 de juliol, a les 10,30h, a l’Àgora Juan Andrés Benítez. Aquest acte s’emmarca dins la campanya iniciada després que el passat dia 6 de juny vam rebre una notificació de demanda per part de l’empresa Triquell y García SL demanant el desallotjament de l’espai i una indemnització de 20.000 Euros. A dia d’avui, la campanya compta amb el suport de més de 800 signatures de persones individuals i 120 signatures de col·lectius.

La situació de l’Àgora Juan Andrés no és aliena a la resta del barri: es dóna dins un panorama de violència immobiliària dins el propi Raval, un districte que viu un ferotge procés de gentrificació i turistificació encapçalat per un sector privat sense escrúpols que expulsa les veïnes. L’Àgora Juan Andrés es reivindica com a espai verd dins un barri gris; es reivindica com a espai de trobada alliberat de la lògica del consum dins un barri de preus elitistes; i es reivindica com a espai segur sense discriminacions per raó de gènere, orientació sexual, origen o religió.

L’Àgora us convida a la manifestació del proper dijous 12 de juliol, a les 19.30h, a l’escultura del Gat de la Rambla del Raval. Aquesta manifestació al seu torn dóna el tret de sortida de les XVI Festes Alternatives del Raval, a on seran presents col·lectius, persones i organitzacions del barri i de la ciutat, i comptarà amb la Marina Garcés com a pregonera.

Per a més informació:

Iñaki García

El Lokal: Carrer de la Cera 1, Barcelona

608658149  – agora.juan.andres@riseup.net

@AgoraJuanAndrés  – facebook.com/agorajuanandres

 

Comments are closed.