#RavalResistim 4 desnonaments aturats el 10/3 al barri. Un gran día

Manifestación por la dignidad y la justicia, y contra el racismo institucional
9 març, 2017
Presentació de la Campanya #RavalResistim (cat/cas)
10 març, 2017

#RavalResistim 4 desnonaments aturats el 10/3 al barri. Un gran día

10 març, 2017
 

El dia 9 a la nit vam iniciar la campanya pública amb l’enganxada de 2000 cartells amb el número de telèfon de Stop desnonaments Raval, Raval Resistim. En acabar l’acció va arribar l’avís que avui calia parar 4 desnonaments i des de les 9 del matí fins a les 12 ho vam aconseguir.
El barri es veia ple dels cartells i octavetes, sembla que vam aconseguir l’objectiu. Es van aturar els 4 desnonaments, en un d’ells va intervenir en bloc la PAH i en els altres la gent que acudeix a la llista d’emergència sempre activa. Cal dir que tornem a ser la suma de moltes i diferents: okupes, cupaires, comuns, llibertaris i sense nom, cada vegada més conjuntats.
Vam fer la gira per diferents llocs, Reina Amàlia, Santa Madrona i Carrer de l’Est,, també Carmen que va cobrir la PAH, parlant amb les veïnes, preparant el seguiment i avançant en la pràctica sobre aquesta construcció de com farem. Vam tenir temps i imaginació per retirar una placa franquista Un gran día.

 

2 Comments

  1. […] membres de la plataforma #RavalResistim són veïns del Raval que a títol individual o a través d’altres entitats fa anys que treballen […]

  2. […] #RavalResistim 4 desnonaments aturats el 10/3 al barri. Un gran día | El Lokal http://ellokal.o… […]