Família amb dos menors desnonada i al carrer. Protocols i serveis que no funcionen bé. El suport mutu aprèn i reacciona (cat/cas)
7 juny, 2019
Programa de les XVII Festes Alternatives i Populars del Raval.
9 juny, 2019

Raval Against The Machine. XVII Festes Alternatives i Populars del Raval (cat/cas)

8 juny, 2019
 

Un altre any més, ja en van 17 un darrere l’altre, organitzant en comú de manera autogestionària les Festes alternatives i populars del Raval Rebel. Per tercera vegada a l’Agora Juan Andrés Benítez sumant lluites i espais comuns, teixint xarxes, cadascú a la seva manera, amb veu pròpia, ajuntant-nos per celebrar que existim perquè resistim. Lluitem contra la Màquina, la del poder, la dels diners, la qual anteposa els seus interessos contra els de la gent, la que ens expulsa i ens oprimeix. Soles no podem, juntes som més fortes i sabem defensar-nos i construir mons nous a cada desnonament, en la lluita per un CAP Nou, a la defensa de les llibertats i del carrer sense que ens ho privatitzin.

Ho celebrarem perquè ens agrada el nostre barri i perquè volem que sigui així: rebel, divers, lliure i just. El pregó el farà aquest any la Plataforma Per un CAP Nou en la defensa de la salut i de la cultura popular enfront dels interessos del MACBA que pretén ampliar-se a la Capella de la Misericòrdia, espai ocupat des de fa més de dos mesos per a reivindicar-lo com lloc per construir el nou CAP Raval Nord. Durant 4 dies hi haurà actuacions musicals, menjars populars, la ruta llibertària. Actualitzarem el Mapa del Raval Rebel del 2018 al Raval Against The Machine del 2019 com a mostra de col·lectius i llocs del Raval alternatiu, autònom i independent sempre viu i en moviment.

Salut i bones festes

Raval Against The Machine. XVII Festes Alternatives i Populars del Raval

Otro año más, ya van 17 uno tras otro, organizando en común de manera autogestionaria las Fiestas alternativas y populares del Raval Rebel. Por tercera vez en el Agora Juan Andrés Benítez sumando luchas y espacios comunes, tejiendo redes, cada cual a su manera, con voz propia, juntándonos para celebrar que existimos porque resistimos. Luchamos contra la Máquina, la del poder, la del dinero, la que antepone sus intereses contra los de la gente, la que nos expulsa y nos oprime. Solas no podemos, juntas somos más fuertes y sabemos defendernos y construir mundos nuevos en cada desahucio, en la lucha por un CAP Nou, en la defensa de las libertades y de la calle sin que nos la privaticen.

Lo celebraremos porque nos gusta nuestro barrio y porque queremos que sea así: rebelde, diverso, libre y justo. El pregón lo hará este año la Plataforma Per un CAP Nou en la defensa de la salud y de la cultura popular frente a los intereses del MACBA que pretende ampliarse en la Capella de la Misericòrdia, espacio ocupado desde hace más de dos meses para reivindicarlo como lugar para construir el nou CAP Raval Nord. Durante 4 días habrá actuaciones musicales, comidas populares, la ruta libertaria. Actualizaremos el mapal del Raval Rebel del 2018 al Raval Against The Machine del 2019 como muestra de colectivos y lugares del Raval alternartivo, autónomo e independiente siempre vivo y en movimiento.

Salut i bones festes

Comments are closed.