Programa 31 anys el Lokal al Raval 1987-2018

El Raval en boca de todos, aquí se juega mucho poder, los vecinos pagamos el precio
5 octubre, 2018
Convocatòries del 12 d’Octubre, res a celebrar
11 octubre, 2018

Programa 31 anys el Lokal al Raval 1987-2018

10 octubre, 2018
 

Dissabte 20 d’octubre de 12h a 20h a l’Àgora Juan Andrés Benítez.

Farem 20 anys de lluites i resistències i ho volem celebrar amb tota la gent que ha format i forma part d’aquest projecte col·lectiu, autogestionat i llibertari. Des de les 12h. fins a les 20h amb vermut, dinar, xerrades i debats, xiringuitos per la defensa dels espais autogestionaris, coupats o no, al marge delm mercat i de l’estat i dels que tenen un peu a dins i un altre a fora i de la cultura lliure i llibertària.

A les 12h. Fira de col·lectius i debat sobre les lluites per la defensa de l’habitatge al Raval. Volem convidar a participar a totes les expressions d’autoorganització veïnal perqué ens diguin la seva i posa en comú la situació límit que vivim al barri i les diferents formes de lluita que es creen per defensar-nos: Acció Raval, Acció Reina Amàlia, Raval No resignat, Guerreres del Raval, Espalter6, Carme 106, Acció Riera Baixa, Stop desnonaments Raval,  Àgora Juan Andrés, ……

13h. Vermút

14,30h. Dinar popular. Verdures al curry amb arròs bashmati, tarta de mango i llima

16h. Café-debat. Lluites per la defensa dels espais ocupats. Des de l’Àgora Juan Andrés a l’Horta ocupada de Sants, la Cinètika, L’Obrera de Sabadell…. Convidem a tothom que vulgui venir i participar en la defensa dels espais en perill de desallotjament i en la defensa de les lluites de base i de la cultura lliure i llibertàqria.

Comments are closed.