Crónica XV Festes Alternatives, xiringo tiro al blanco antirepresivo
22 juliol, 2017
Article al diari Ara sobre Històries del Raval per Xavier Theros
23 juliol, 2017

Primeres valoracions i comptes de les XV Festes Alternatives del Raval

22 juliol, 2017
 

Ha costat molt i no està sent fàcil pel que va suposar fer-les per primera vegada a l’Àgora Juan Andrés, en general tot ha anat molt bé excepte algunes coses que volem assenyalar públicament per reconèixer encerts i errors i millorar per al proper any. Estem convidant a la gent a enviar-nos fotos, cròniques, opinions per fer una memòria comuna de les Festes Alternatives Raval Resistim.

Ho vam dir públicament i ho tornem a repetir, divendres el so previst va quedar curt, esperàvem menys gent i gràcies a la col·laboració de Iago i de la Meri vam poder arreglar-ho, per a l’any que ve l’equip serà potent cada dia, disculpes a les artistes i al públic.

Divendres vam tenir queixes per lletres agressives i masclistes d’un dels grups, ens van comentar algunes companyes i que sàpiguen que els vam fer cas, confiem que no passaria i va passar, l’hi vam fer saber al grup i no el deixarem sol en funció de la confiança sinó que estarem més a sobre pra que no torni a passar ja que és molt greu.

Esperem les cròniques de cada un dels actes per anar publicant i compartint una memòria comuna. Gràcies a tota la gent que va participar en l’organització, que va ajudar en els torns i les guàrdies, que va participar en les accions. L’espai va estar acuradíssim i bellíssim, l’ambient excel·lent i llevat del que hem ressaltat, tot va anar millor que bé.

Tancarem els comptes i les publicarem perquè sigui transparent però van els primers núneros. Per als grups que van actuar van 1250 € i 30 aportacions de 100 € per als següents col·lectius i lluites, la resta que quedi serà per a infraestructures comunes, ahi va la primera llista:

Masala, la Tele, Contrabanda FM, La Directa, Hort del Xino, Casa de la Solidaritat, El Lokal, Lancaster, Sant Bartomeu, CSO la REA, Acció Raval, Sindicat d’Manteros, Putes Indignades, Salvem les Drassanes, Les Kellys, Vaga Deliveroo, No a la MAT, per al cas el Coño Insumíso, No al Pla Caufec, Bloc Leyva, Bloc la Bordeta, AAVV Ciutat meridiana, Menjador Popular del Besòs, Àgora Juan Andrés, Desacord, Iaioflautes, 27 i mès, la PAH, Teatre sobre la marxa, Grup de Dones.

Esperem que les festes hagin servit per reconèixer, ampliar i donar suport a totes les lluites autònomes del barri i de la ciutat. Salut i sort.

Comments are closed.