Manifestació per denunciar la Mort de Juan Andrés a mans de mossos d’esquadra

Cifras de manifestantes según la Guardia Urbana de Barcelona
13 octubre, 2013
El empresario del ‘Gayxample’ murió por múltiples golpes en el cráneo
16 octubre, 2013

Manifestació per denunciar la Mort de Juan Andrés a mans de mossos d’esquadra

15 octubre, 2013
 

Prou brutalitat, Prou impunitat. Divendres 18 d’octubre a les 19,30h a la Rambla del Raval amb el carrer d’Aurora.

Convoquen: Veïns i veïnes del Raval. Porta la teva pancarta. Perquè aixó no torni a passar i es faci justicia.

La manifestació sortirà de la Rambla del Raval / carrer d’Aurora i passarà davant del lloc on van succeïr els fets, baixarà pel  Carrer Carretes i s’aturarà a la comissaria del mossos on és demanarà 1 minut de silenci en memòria de Juan Andrés, continuarà pel carrer Robadors per finalitzar davant la seu del districte on és llegirà el manifest de denúncia. + info

La nit del passat 5 d’octubre, al carrer de l’Aurora, un veí va morir en mans dels mossos d’esquadra. Cap a les 21:30 es va produir una baralla entre dos veïns que discutien per la desaparició d’un gos, propietat d’un d’ells. Quan els mossos van arribar, els veïns ja no es colpejaven i esperaven l’arribada de la policía per solucionar el conflicte. Durant la identificació d’un d’ells, un grup de mossos el van reduir, enmanillar i colpejar. Com a conseqüència d’aquesta actuació, Juan Andrés Benítez, un petit empresari de l’Eixample, resident al Raval, va morir hores després a l’Hospital Clínic.

La violència policial és un fet comú al Raval. Aquest cop, se’ls ha anat de les mans i ha resultat morta una persona, el nostre veí Juan Andrés. Si aquest fet queda impune demà podria ser qualsevol. Perquè un fet tan greu és innaceptable i perquè no torni a passar, el divendres diversos veïns i veïnes us convidem a una manifestació per mostrar la nostra indignació. Volem un barri per viure, no per tenir por. EXIGIM JUSTÍCIA PER JUAN ANDRÉS.

Comments are closed.