Manifestació 4F 19h Pl Universitat. 18,45h. Columna Raval-Poble Sec

4F a les 19h. Baixa al carrer, volem la veritat
26 gener, 2015
Texto-crónica del concert per l’autogestió del lokal a Can Batlló
3 febrer, 2015

Manifestació 4F 19h Pl Universitat. 18,45h. Columna Raval-Poble Sec

31 gener, 2015
 

Manifestacion 4F 19h Pl Universitat, A les 18,45 ens juntarem a la Rambla del Raval/Aurora amb la gent de l’ Assemblea Poble Sec i anirem juntes amb el Gernika i la pancarta de l’Ágora Juan Andrés a la manifestació a la Pça Universitat.
No és una poma podrida. És tot el cistell. Evento en facebook
Sugerencia de hashtags #Desmontaje4F #Baixaalcarrer #4Fnioblitniperdó #proutortures #poma4F //abajo en castellano//

Aquest dimecres faran 9 anys des de l’inici del muntatge polític, policial i judicial del cas 4F, àmpliament conegut per la ciutadanía a partir de l’emissió de Ciutat Morta el 17 de gener. La gran repercussió mediàtica que ha tingut el cas les darreres setmanes i les constants mostres de suport que hem rebut aquests dies ens van emocionar molt i ens ha motivat per convocar una gran manifestació aquest proper dimecres 4 de febrer a les 19h a Pl. Universitat.

Volem aprofitar la visibilitat i la commoció social que s’ha generat a partir de l’emissió del documental per sortir totes juntes al carrer en una manifestació a i pacífica conjuntament amb la resta de muntatges i abusos que estan tenint lloc a Catalunya aquests darrers anys. Volem deixar clar que el cas 4F no és un cas aïllat. Per això, convidem a totes les persones que ja coneixien aquest cas i d’altres similars, i també a qui ho acaba de conèixer, a venir a la manifestació per convertir-la en un clamor popular contra la Ciutat Morta de la impunitat, el racisme i els abusos de poder.

Estem preparant una gran pancarta per a la capçelera de la manifestació amb el lema: “No és una poma. És tot el cistell”. Algunes de les pomes podrides del 4F tenen nom propi, com els policíes Víctor Bayona i Bakari Samyang, la jutgessa Carmen García Martínez, l’ex-alcalde Joan Clos, Jordi Hereu, Carles Martí, etc… Però casos de muntatge i corrupció com aquest es sustentan en tot un entramat de complicitats que també en volem denunciar: des del personal mèdic que atén a persones torturades als hospitals i permet que aquestes hagin de fer declaracions davant dels seus torturadors; fins al personal dels jutjats que sap -i no en diuen res- que hi ha jutges que converteixen un atestat policial en una sentència firme sense cap tipus d’investigació, vulnerant la presunció d’innocència; des de la complicitat dels mitjans de comunicació fins la passivitat de les persones que miren cap a un altre costat i callen.

Portarem pancartes amb pomes gigants amb els noms d’alguns dels responsables del muntatge 4F i us convidem a portar les vostres pròpies pomes podrides, les vostres pancartes i tota la vostra ràbia per treure la impotència al carrer i transformar-la en crit. Ens veiem a les 19h a Pl. Universitat. Ens agradaria molt que hi haguéssin milers de pancartes diferents que desbordessin la manifestació.

No hi ha només una poma podrida, és tot el cistell!
* A les 18h a Pl. Universitat: Perruquería Cindy Lauper!!! Porta la teva maquineta de rapar i a fer-nos quadrats d’escacs al cap!!!

//CASTELLANO//
Este miércoles se cumplen 9 años del comienzo del montaje político, policial y judicial del caso 4F, que ha sido ampliamente conocido por la ciudadanía a partir de la emisión en la televisión de Ciutat Morta el pasado 17 de enero. La gran repercusión mediática que ha tenido el caso en las últimas semanas y las constantes muestras de apoyo que hemos recibido estos días nos han emocionado muchísimo y nos han motivado para convocar una gran manifestación este miércoles 4 de febrero a las 19h en Pl. Universitat

Queremos aprovechar la visibilidad y la conmoción social que se ha generado a partir de la emisión del documental para salir juntas a la calle en una manifestación multitudinaria y pacífica junto con otros casos de montajes y abusos que han sucedido en Catalunya en los útimos años. Queremos dejar claro que éste no es un caso aislado. Para ello invitamos a todas la personas que ya conocían éste u otros casos similares, y a las que acaban de conocerlos, a sumarse a la manifestación y que se convierta en un clamor popular contra la Ciutat Morta de la impunidad, el racismo y los abusos de poder.

Estamos preparando una gran pancarta para la cabecera de la manifestación con el lema “No és una poma. És tot el Cistell”. Algunas de las manzanas podridas del 4F tienen nombre propio, como los policías Víctor Bayona y Bakari Samyang, la jueza Carmen García Martínez, el ex-alcalde Joan Clos, Jordi Hereu, Carles Martí, etc… Pero casos de montaje y corrupción como este se sustentan en todo un entramado de complicidades que también queremos denunciar: desde el personal médico que atiende personas torturadas en los hospitales y permite que declaren delante de sus torturadores; pasando por quienes hacen el papeleo en los juzgados y jueces que convierten un atestado policial en una sentencia firme sin realizar ninguna investigación, vulnerando la presunción de inocencia; hasta la complicidad de los medios de comunicación y la pasividad de quienes miran para otro lado y callan.

Llevaremos pancartas con manzanas gigantes con los nombres de algunos de estos responsables del montaje del 4F y os invitamos a traer vuestras manzanas podridas, vuestras pancartas y toda vuestra rabia para sacar la impotencia a la calle y transformarla en grito. Nos vemos a las 19h en Plaça Universitat. Nos gustaría muchísimo que hubiera miles de pancartas distintas que desbordaran la manifestación.

No hi ha només una poma podrida, és tot el cistell!
* También, a las 18h en Pl. Universitat: Peluquería Cindy Lauper!!! Trae tu rapadora y nos haremos cuadraditos en la cabeza!!!

Comments are closed.