La Rimaia reocupada per fer-hi les jornades "Revolució 3D"

13,14 i 15 d’abril: Revolució 3D
12 abril, 2013
Acto-homenaje a Agustín García Calvo en el Ateneo de Madrid
15 abril, 2013

La Rimaia reocupada per fer-hi les jornades "Revolució 3D"

13 abril, 2013
 

Revolució 3D és una explosió d’alternatives, solidaritat, suport mutu, acció i coordinació col·lectives al centre de Barcelona. Durant tres dies, confluiran iniciatives, lluites latents a la ciutat i fora de la mateixa, espai de creació col·lectiva, xerrades, debats… Quelcom real es cou a la ciutat aparador. Per les clavegueres ressona el batec d’un ésser mutant, amb milers de tentacles que s’esmunyen per cada escletxa i arriben a tots els racons. Els múltipes cervells del monstre comparteixen informació i projecten solucions empoderadores, estratègiques, descartant l’auto compassió i la caritat.

Els ulls, amb magnificades potencialitats tridimensionals, visibilitzen el moment, les afinitats i els objectius a atacar, amb plena decisió de fer-ho. Les mans treballen autònoma i coordinadament i les artèries acumulen ràbia, molta ràbia.

Comença el compte enrere… ara sí… estem entrant a la recta final!!!!

Farem unes jornades de tres dies molt “guapes” (Revolució en 3D, tres dies enllaçant alternatives) amb moltes activitats i col.lectius en lluita entre el 13 i el 15 de abril, amb sorpreses incluïdes….

Ara més que mai és imprescindible la força col·lectiva de totes!!

A qui li planyi afegir-se, contacteu-nos per correu i us diem a on. Si teniu poc temps, per molt poc que sigui, hi ha tasques concretes  que pot  anar fent cadasquna.

Si tens alguna dubte, o vols contactar: revolucio3d@riseup.net

Comments are closed.