La pressió de la societat civil per aturar la celebració de la fira de sistemes tripulats i drons UNVEX’24, funciona

Roda de premsa: DEFENSEM UN MILÀ PER A TOTHOM
3 juny, 2024
Libertad 6 antifascistas de Zaragoza
5 juny, 2024

La pressió de la societat civil per aturar la celebració de la fira de sistemes tripulats i drons UNVEX’24, funciona

4 juny, 2024
 

 

ÚLTIMA HORA: La pressió de la societat civil per aturar la celebració de la fira de sistemes tripulats i drons UNVEX’24, funciona.

🗞️ https://www.diaridesabadell.com/2024/06/03/fira-unvex-suspesa-sabadell-critiques-polemica/

Mitjans locals de Sabadell han confirmat que les activitats que havien de dur-se a terme a l’aeròdrom de Sabadell s’haurien cancel·lat. La notícia arriba menys de 24 hores abans que comenci la fira Unvex’24 i ens demostra que la nostra acció funciona i té un impacte directe per aturar la complicitat amb el genocidi, l’ocupació i l’apartheid a Palestina.

Si bé sabem que a Sabadell ha arribat el nostre missatge #NoUnvex, la programació de la fira continua per començar demà a la fira de Montjuïc de Barcelona. És una vergonya que Barcelona aculli a una fira amb empreses que sabem que es lucren del genocidi que les forces de l’ocupació israelianes estan duent a terme a la Franja de Gaza des de fa 8 mesos. 8 mesos de genocidi sense aturador necessita de la complicitat d’empreses i governs necessària i bàsica per a fer-ho possible i assegurar el seu manteniment.

Fem una crida a tothom a mobilitzar-se demà a les 9h a 16h davant de la fira per assenyalar les complicitats i denunciar-les. És una vergonya que aquesta fira es dugui a terme i és un exemple més de les relacions i complicitats de les nostres institucions amb l’estat genocida d’Israel.

Dimarts 4 de juny de 9h a 17h (el moment que puguis, hi ha activitats organitzades durant tota la jornada, uneix-t’hi!)
Fira de Montjuïc de Barcelona

Ho tenim clar, som un motor que empeny cap a un canvi constant per a Palestina i no pararem.

Fes córrer aquest missatge, necessitem ser moltes! Ho hem fet a Sabadell i ara ho farem a Barcelona

Comments are closed.