La Mobilització popular no es fa enrere. Aturem la subhasta

Otra mañana de desahucios, cada día se aprende algo más y esto no para
29 juny, 2018
Cabrón per l’Àgora Juan Andrés (Desacord)
3 juliol, 2018

La Mobilització popular no es fa enrere. Aturem la subhasta

3 juliol, 2018
 

Francesc Sutrias, Director general del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, modifica l’anunci publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 7615, pel qual es va anunciar la convocatòria de subhasta pública a l’alça de béns immobles patrimonials procedents d’herències intestades adquirides per la Generalitat de Catalunya, en el sentit de canviar el lloc de la celebració de la subhasta pública prevista pel dia 5 de juliol de 2018 a les 10h a l’Espai BITAL situat al carrer José Agustín Goytisolo, 22-28 de L’Hospitalet de Llobregat.

El pretext d’aquest canvi de lloc és que el nombre de licitadors presentats és superior a la seva ocupació màxima, quan sabem que gairebé la meitat dels lots han quedat deserts. Estem convençudes que aquesta modificació és fruit de la por que tenen a la mobilització popular. I que cada cop estem més a prop d’aconseguir el nostre objectiu: ATURAR TOTA LA SUBHASTA.

Per això, des d’Aturem La Subhasta llancem noves convocatòries als col·lectius, assemblees i grups en lluita per l’habitatge de Catalunya, al poble i als mitjans de comunicació:

Dimecres 4 de juliol, 19h

Totes a la Conselleria d’Economia

Mobilitzacions, parlaments i actuacions

C/ Rambla de Catalunya, 19-21, Barcelona Dijous 5 de juliol, 8h

Aturem la subhasta

A Espai BITAL

C/ José Agustín Goytisolo 21-22, l’Hospitalet de Llobregat

Seguim amb #AturemLaSubhasta!

@StopSubhasta

aturemlasubhasta.wordpress.com

Comments are closed.