La Mercè Indignada 2013

Auto de libertad provisional para los 5 anarquistas de Barcelona 16/09/2013
16 setembre, 2013
Concert Solidari, "Dona la Cara per l’Ester"
19 setembre, 2013

La Mercè Indignada 2013

18 setembre, 2013
 

El 24 de setembre, el dia de la Mercè de cada any, les principals “autoritats” del país -municipals, de la Generalitat, militars…- assisteixen a una missa a l’església de la Mercè.

Fa dos anys, l’Assemblea del 15M del Gòtic, que ens reunim cada dimecres precisament a la plaça de la Mercè, vam aguantar sota una pluja torrencial per fer saber a aquestes “autoritats”, amb pancartes i escridassades, que rebutjàvem les seves retallades i privatitzacions.

L’any passat, amb un temps més benigne, es van afegir a la protesta la gent de TMB en lluita i les Feministes Indignades, que van fer una performance en defensa del dret a l’avortament.

Enguany, volem repetir la jugada, però amb més força. Els motius per la protesta inicial no han deixat de créixer a tots els nivells. Les retallades i les privatitzacions continuen. L’atur i la precarietat no baixen. La corrupció no cessa. El pla d’(ab)usos arrasa el teixit social de Ciutat Vella.

Tot deixant clar que no estem en contra de la festa, sinó de les persones i les institucions que apliquen polítiques que ens amarguen i dificulten la vida cada dia, convidem tots els moviments socials i totes les persones indignades a aprofitar aquesta concentració d’alguns dels més destacats responsables de les nostres misèries per fer-los arribar en directe el nostre rebuig i la nostra ràbia.

Fer-ho amb ganes, això també és una festa!

Dimarts, 24 de setembre, a les 10 del matí, a la plaça de la Mercè.

Es prega puntualitat doncs la missa comença a les 10.30h i les autoritats entren abans.

Tenim una segona oportunitat a les 11.30h a la sortida de missa.

Publicado por Assemblea del barri Gòtic en 21.29

Comments are closed.