Jornada intensa al Raval

Para la peña del Lokal de Gerardo Ariza
4 maig, 2017
Activitats el cap de setmana al Raval
18 maig, 2017

Jornada intensa al Raval

6 maig, 2017
 

Avui dissabte 6 de maig des de les 10 del matí va començar l’activitat a l’Àgora per preparar les diferents accions que anaven a coincidir. A les 11 la PAH convocava a Pça Catalunya una cercavila pel barri per recolzar la seva proposta de Llei habitatge i en suport a les veïnes dels Blocs de Lancaster i Sant Bartomeu en lluita per no ser desallotjats per grans inversors que volen especular amb les nostres vides .

A les 12h començava la presentació debat del llibre editat per Virus: “Anarquismos a contratiempo” de Tomàs Ibáñez amb la participació de Iru militant d’Heura Negra, Laura Vicente, historiadora i feminista i el mateix autor, amb un bonic debat àgil i interessant sobre les propostes anarquistes a l’actualitat.

Ja en el vermut, arriba la cercavila de la PAH i mengem la fideuà vegana per l’autogestió del Àgora, arriban també la gent de l’Hort del Xino que estava de jornada de treball.

En fi que per unes hores el barri es va omplir d’acció directa, autogestió, pensament crític, bon menjar, solidaritat i suport mutu entre veïnes davant dels que volen expuolsar-nos amb total impunitat.

I ahir el puti vermut a Robador contra la violència a les treballadores sexuals.

Aquestes xarxes de la rebel·lia i la dignitat es manifesten cada vegada més fortes, tot i les dificultats, als barris d’aquesta ciutat sabent que l’emergència ens obliga a fer bé les coses i a continuar lluitant.

Comments are closed.