Estrena del documental Poble Rebel a l’Àgora Juan Andrés

Stop desnonaments Raval 3/05/2018 al carrer Lluna
2 maig, 2018
Els col·lectius antidesnonaments del Raval i ­Ciutat Vella reclamem un lloguer social pels habitants d’Espalter 6
4 maig, 2018

Estrena del documental Poble Rebel a l’Àgora Juan Andrés

3 maig, 2018
 

dimarts 15 de maig al carrer Aurora amb Riereta a les 20,30h a l’Àgora Juan Andrés Benítez

Hi ha una Catalunya, dissident i combativa, que perviu i resisteix sota la capa del relat oficial. Una Catalunya on la desobediència, la dissidència o l’autoorganització davant la misèria ha estat i és palpable, com també la via repressiva per erradicar-les. Poble Rebel es proposa, com a llargmetratge documental, endinsar-s’hi, explorar-la, amb un zoom que apunta i enfoca les quatre últimes dècades: arranquem el 1974 amb l’assassinat de Salvador Puig i Antich i apareixem a les lluites de l’aquí i de l’ara, analitzant-ne el context polític, econòmic, social i cultural. Tot, per entendre com i perquè neixen, creixen i s’organitzen els moviments socials.

Idiomes: Català
Durada: 90 min
Documental basat en els testimonis de: FERRAN AGUILÓ, IÑAKI GARCÍA I JUANITO PIQUETE: Moviments llibertaris des dels anys 70. JOSEP MUSTÉ I CARLES BENÍTEZ: Membres de Terra Lliure. NI MUTS NI A LA GÀBIA. ASSEMBLEA NO A LA MAT DE FELLINES. PAHC BAGES.
SINDICAT POPULAR DE VENEDORS AMBULANTS. XARXA ANTIREPRESSIVA DE FAMILIARS DE DETINGUDES. RUBÉN, GADAE I JORDI: Condemnats per Aturem el Parlament. QUIM GIMENO: Detingut a l’operació Pandora II. EDU: Imputat a través de fitxers fantasma. TÍTERES DESDE ABAJO.
AJUNTAMENT DE VILADAMAT. JESÚS RODRÍGUEZ I ANNA CELMA: La Directa. LATELE.
CAMPANYA JUSTÍCIA JUAN ANDRÉS. ANNA GABRIEL, JOSEP GARGANTÉ, NÚRIA GÜELL, ENRIC DURAN I JOSEP PÀMIES.

DAMIÀ PUIG: Direcció, producció, guió i fotografia. SERGI FÀBREGAS: Muntatge, producció, guió i banda sonora. ANNA COLL: Cap de producció TOMÁS NAVARRO I DANIEL SOMS: Disseny i animació.
ENRIC BARBA, ORIOL DÍEZ I MANEL MUNTANER: Càmeres. ARPEX: Post-producció de so.
LAURA “PIMEN” HUMET: Promoció i community management. ELM PUIG: Edició i correcció de textos.
FERRAN AGUILÓ: Assessorament de continguts. AMELIA BURKE: traduccions a l’anglès i distribució a països de parla anglesa.

Producció independent

Comments are closed.