Ens plantem! Assemblea oberta: dijous 30 de gener 19:30 a la casa de la Solidaritat (Barcelona)

Asamblea de Gamonal: Comunicado en respuesta a los intentos de criminalización
23 gener, 2014
Inauguració de l’Ateneu Cooperatiu La Base
26 gener, 2014

Ens plantem! Assemblea oberta: dijous 30 de gener 19:30 a la casa de la Solidaritat (Barcelona)

24 gener, 2014
 

Des de fa uns anys amplis sectors de la nostra societat van decidir respondre. Sortint de l’aïllament i la frustració van obrir una fase de fortes aspiracions de canvi social, mitjançant extensos processos de desobediència, autoorganització i mobilització. + info

Com a reacció a aquest despertar s’ha posat en marxa un procés de reestructuració del marc de drets i llibertats que té com a fita la construcció d’un règim autoritari que mantingui l’aixopluc de l’etiqueta “democràcia”. El sistema es dota de poders encara més amplis contra la ciutadania, mitjançant la expansió del dret penal, la criminalització de la dissidència, la gestió punitiva de la pobresa o fins i tot el control dels cossos i de la sexualitat de les dones.

L’aprovació de les reformes del Codi Penal, de la Llei de l’avortament, de la Llei de Seguretat Ciutadana i de la Llei de Seguretat Privada representen un salt enrere de més de 40 anys. És d’aquesta manera que les elits polítiques i econòmiques que ens governen s’enfronten a la voluntat popular de superació de l’actual marc polític i econòmic cap a un nou model de societat més justa i solidària.

És un atac massa greu i el rebuig social ha de ser contundent. Proposem engegar un procés de desobediència i mobilització generalitzada que paralitzi aquesta ofensiva legislativa i doni alhora una empenta al procés de transformació que ja està en marxa.

Defensem la societat, desobeïm l’estat!
#StopContrareformaAvortament
#StopCodigoGallardón
#StopLeyMordaza

CONVOCANTS
Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona
Grup d’Investigació sobre Exclusió i Control Social de la UB
Observatori del Sistema Penal i Drets Humans de la UB
Rereguarda en Moviment
Associació STOP Bales de Goma

Comments are closed.