Ens ha deixat en Jordi, company i fundador del lokal (cat/cas)

Xiringo del lokal a la V Fira de consum responsable i d’economía social i solidària
17 desembre, 2019
Crònica del comiat d’en Jordi
26 desembre, 2019

Ens ha deixat en Jordi, company i fundador del lokal (cat/cas)

23 desembre, 2019
 

Ens ha deixat en Jordi, company i fundador del lokal

Diumenge 2019.12.22 a la nit, ens ha deixat Jordi, víctima d’una llarga malaltia El seu últim desig es que fos enterrat amb la bandera negra amb l’A sobre de l’fèretre. Jordi i Mercè van ser fundadors de l’lokal. A Jordi li va tocar portar els números i ser el primer President, treballava en un taller d’adobats al costat del lokal, el van acomiadar i es va posar amb entusiasme a construir el projecte. Havia estat el regidor més jove de l’Ajuntament de Molins pel PSUC però el seu entusiasme lluitador i llibertari el va fer deixar el partit i dedicar-se a l’autoorganització i a l’acció directa: La insubmissió (fundador tambè del CAMPI Col·lectiu Antimilitarista pro insub,missió) la distribució alternativa, les manifestacions, xiringuitos i publicacions. Sempre amb un somriure i una responsabilitat constant, humil i contagiosa.

Ell i la Mercè van donar vida als primers temps del lokal, fins van tornar a Sant Vicenç dels Horts. Sempre ens venia a veure, quan hi havia una vaga general o una mobilització important, apareixia Jordi. Mai fataba als aniversaris.

Salutacions i abraçades per laa Mercè, la Maria i en Guillem així com a tots els companys i companyes del lokal. Sense Jordi no seríem el que som. Salut i anarquia company.

Avui al Tanatori de Sant Vicenç a partir de les 15:30. Cerimònia, dimarts 24 a les 15.30h també al Tanatori.

Ens ha deixat en Jordi, company i fundador de l’lokal (Castellano)

Domingo 22/12/2019 en la noche, nos ha dejado Jordi, víctima de una larga enfermedad Su último deseo fue ser enterrado con la bandera negra con la A encima del féretro. Jordi y Mercè fueron fundadores del lokal. A Jordi le tocó llevar los números y ser el primer President, trabajaba en un taller de curtidos al lado del lokal, lo despìdieron y se puso con entusiasmo a construir el lokal. Había sido el regidor más joven de l’Ajuntament de Molins por el PSUC pero su entusiasmo luchador y libertario le hizo dejar el partido y dedicarse a la autoorganización y a la acción directa: La insumisión (fundador también del CAMPI Col·lectiu Antimilitarista pro insubmissió), la distribución alternativa, las manifestaciones, xiringuitos y publicaciones. Siempre con una sonrisa y una responsabilidad constante, humilde y contagiosa.

El y Mercè dieron vida a los primeros tiempos del lokal, hasta que la vida los devolvió a Sant Vicenç dels Horts. Siemper nis vimos, cuando había una huelga general o una movilización importante, aparecía Jordi. En los aniversarios, siempre ha formado parte del lokal.

Saludos y abrazos para Mercè, María y Guillem y todos los compañeros y compañeras del lokal. Sin Jordi no seríamos lo que somos. Salut y anarquía company.

Hoy en el Tanatori de Sant Vicenç a partir de les 15.30h Ceremonia, martes 24 a las 15.30h también en el Tanatori.1 Comment

  1. […] Ens ha deixat en Jordi, company i fundador del lokal (cat/cas) […]