Ens desvinculem de la Plataforma i no donem suport a l’Avantprojecte presentat fins ara per l’Ajuntament per pacificar la Ronda de San Antoni

Presentació-vermút del llibre: Amor y libertad [Poemario] de Thaï
4 gener, 2023
[Suspesa per altres convocatòries, que ja s’anunciaran] Ruta llibertària en commemoració dels cent anys de l’assassinat de Salvador Seguí (El Noi del Sucre) i d’en Perones
20 gener, 2023

Ens desvinculem de la Plataforma i no donem suport a l’Avantprojecte presentat fins ara per l’Ajuntament per pacificar la Ronda de San Antoni

19 gener, 2023
 

Des de l’Associació Cultural el raval – el Lokal, volem aclarir la nostra postura sobre un possible suport de la Plataforma pro pacificació per aprovar l’avant projecte sobre la Ronda de Sant Antoni de l’Ajuntament.

Ja des que hem participat en la Plataforma juntament amb la resta d’entitats signant el manifest, hem expressat amb claredat els nostres límits a l’hora d’un possible suport que no contemplés una pacificació total de la ronda. Entenem que la proposta final de l’Ajuntament contempla en part aquesta pacificació del trànsit incorporant una zona blindada entre el C/ Sant Gil i el C/ Ferlandina, encara que el tram entre Urgell i Villarroel d’uns 17 m d’ample, tram que mantindrà el pas del bus de baixada carril que també farà servir la càrrega i la descàrrega.

Entenem que aquesta proposta es de l’Ajuntament acceptant part de les aportacions fetes desde la Plataforma. Sabem de l’oposició frontal de l’oposició municipal així com d’alguns sectors tant de Sant Antoni com del Raval que defensen el projecte del 2018, amb línies d’autobusos de pujada i de baixada per les dues bandes de la Ronda.

Com qualsevol mobilització és un problema complex en què els interessos electorals i privats determinen un debat que s’hauria de centrar en el millor per a la comunitat i per a la ciutat, especialment per als que tenen més necessitats d’espai i de salut, en aquest cas sens dubte la població del raval.

Per aquestes raons i moltes més que no cal repetir, ens desvinculem de qualsevol suport que no contempli cap trànsit de vehicles de motor (autobusos inclosos) per la Ronda Sant Antoni i es busquin solucions alternatives, que si hi ha voluntat, són possibles.

Associació Cultural el Raval – El Lokal

EXIGÈNCIES FINALS SOBRE LA PACIFICACIÓ DE LA RONDA SANT ANTONI
(19-01-2023 Plataforma pro Pacificació de la Ronda Sant Antoni)

 

 

Comments are closed.