Puta feminista. Historia de una trabajadora sexual
17 juliol, 2023
Horari durant l’agost al lokal (cat/cas)
24 juliol, 2023

Eleccions i aniversari del 18 de juliol

18 juliol, 2023
 

 

Al col·lectiu i a la comunitat del lokal n’hi ha gent que a aquestes eleccions, s’abstindrà i d’altre que votarà. Cadascú és responsable dels seus actes i té l’absoluta llibertat de decidir que fer. Això no impedeix que compartim el dia a dia per construir una societat nova i caminar a poc a poc cap a la revolució social, entesa com la substitució de l’actual estat de les coses per un altre basat en el suport mutu i l’autoorganització i això fem des del petit racó llibertari del Raval.

Avui, 18 de juliol, es commemora el cop d’estat militar del 36 i, sobretot, la resposta de la gent organitzada per aturar el feixisme alhora que feia la revolució social, les col·lectivitzacions i la substitució de l’estat per l’organització obrera. No va durar gaire, però ens va deixar la possibilitat oberta. Van ser unes quantes generacions aprenent, practicant, organitzant-se per a quan arribés l’oportunitat i va arribar.

Avui ens toca a nosaltres trobar la manera de respondre, de construir possibilitats de defensa i de canvi, des de la gent, des de la nostra realitat. Tenim la memòria i la confiança en el nosaltres més ampli per intentar-ho. Salut.

 

 

Comments are closed.