Dret al propi cos. Manifestació a Barcelona 14/02/2014

Concentración-Homenaje. Basta de muertes en las fronteras
12 febrer, 2014
Els Mossos desallotgen el CSO La Carboneria al barri de Sant Antoni de Barcelona
19 febrer, 2014

Dret al propi cos. Manifestació a Barcelona 14/02/2014

13 febrer, 2014
 

divendres 14 de febrer , 19h delegació de govern (c/Mallorca 278).  Davant l’avantprojecte de llei Gallardón denunciem:

1. Que amb aquesta llei Gallardón, recolzat únicament pels grups ultracatòlics antielecció, vol imposar unes polítiques que fan que cada any morin 47.000 dones en avortaments clandestins al món.

2. Que aquesta llei ens denigra socialment com a dones, imposant-nos una tutela legal, psiquiàtrica i mèdica al nostre dret a decidir sobre el propi cos.

3. Que aquesta reforma aboca les dones que tenim menys recursos econòmics a avortar clandestinament, posant el risc la nostra salut i la nostra vida.

4. Que aquest avantprojecte, sumat al conjunt de reformes legislatives regressives del govern del PP és una ofensiva misògina institucional per tornar al model de família patriarcal on les dones som sotmeses i confinades a l’àmbit domèstic.

5. Reivindiquem la despenalització total de l’avortament voluntari, que s’inclogui al sistema sanitari públic, anticonceptius gratuïts i educació sexual i afectiva amb visió de gènere a tot el currículum escolar.

6. Informem que malgrat l’alarmisme generat per Gallardón, la llei de salut sexual i reproductiva continua vigent!

7. Fem una crida a la mobilització, l’acció i la desobediència civil davant la possible aprovació de la contrareforma de llei de l’avortament.

Ni Rouco ni Gallardón ens negaran la decisió!
Pel dret a l’avortament, les dones ens plantem!

dretalpropicos@gmail.com https://www.facebook.com/dretalpropicos @dretpropicos http://sosdretalpropicos.blogspot.com.es/

Comments are closed.