Dilluns 26 de gener a les 19h. al districte Ciutat Vella: Recuperem l’Ateneu

Presentació del llibre: "La Huelga de Alquileres y el Comité de Defensa Económica"
19 gener, 2015
Inauguració placa a l’Àgora Juan Andrés
26 gener, 2015

Dilluns 26 de gener a les 19h. al districte Ciutat Vella: Recuperem l’Ateneu

23 gener, 2015
 

Des de l’Ateneu Enciclopèdic Popular, fem una crida a col·lectius i individualitats de Barcelona i d’arreu del món, a sumar-se a la campanya que engeguem per a aconseguir, finalment, un local digne al barri del Raval.

El tret de sortida serà el 26 de gener de 2015 a les 19h a la seu del Districte de Ciutat Vella.

L’entitat de memòria obrera més antiga de Barcelona convoca un acte a la seu del Districte, per denunciar l’incompliment del acord de 2009 i del conveni signat amb l’Ajuntament l’any 2011, mitjançant el qual el consistori es comprometia a reparar l’espoli executat pel franquisme. Evento en facebook  +info

Parlaran els historiadors Pere Solà Gussinyer i Ferran Aisa, l’escriptora Antonina Rodrigo, els antropòlegs Manuel Delgado i Gerard Horta, els poetes Enric Cassasses i Joan Rodríguez, i l’escriptor i integrant d’Accidents Polipoètics Xavier Theros. A més, integrants de Can Batlló i Can Vies (Sants), l’Ateneu La Base (Poble Sec), la Campanya Recuperem el Segle XX (Barceloneta) i l’Ateneu de Nou Barris donen suport a la campanya i han confirmat la seva assistència. El cor DesaCORd posarà les notes musicals.

Us esperem!

Comments are closed.