Desnonament al Raval, denunciem a la propietat, la comitiva, a la SIPHO, mossos i Ajuntament @RavalRebel

Vermút – Presentació del llibre “Josep Barceló i el robatori de Sant Jaume”
5 abril, 2021
Sant Jordi 2021. La bellessa està al carrer
16 abril, 2021

Desnonament al Raval, denunciem a la propietat, la comitiva, a la SIPHO, mossos i Ajuntament @RavalRebel

9 abril, 2021
 

Dijous 08/04/2021 s’ha executat un desnonament al Raval. Avui l’Església (AGAPE CRISTIANOS COMUNICACIÓN) ha fet fora de casa seva una família monomarental, amb una menor de dos anys. I no ho han fet soles, obrim fil per a denunciar a totes les parts.

Denunciem a la comitiva judicial, que sabent que la família estava en situació d’indefensió, sense advocat, han decidit executar sense aplicar una llei, la 37/2020, que en principi hagués pogut aturar el desnonament.

Frederic ha trucat a jutjats en plena negociació per a canviar el nom del demandat del procés judicial pel de la família, a qui no anava dirigida l’ordre de desnonament fins aquell mateix moment. Sense aquesta maniobra no s’hagués pogut efectuar el desnonament. #FredericMalParit
Volem denunciar també l’actuació de la Queralt Angles, SIPHO Raval Nord, que estant allà present per acompanyar la família en el procés, s’ha limitat a acceptar allò que deia la comitiva, sense intentar negociar, coaccionant a la família perquè abandonés el pis.
Feia referència a les amenaces a la família per part de la directora del Serveis Socials del Raval Nord, l’Alicia Marzo, de retirar la intervenció de Serveis Socials intentant negar-los l’accés a una pensió si no abandonaven voluntariament l’habitatge.
Ni oblidem ni perdonem el dispositiu policial, sis furgones d’ARRO, que a més a més de deixar la família al carrer ha identificat i escorcollat a totes les veïnes concentrades a la porta.
Avui (i sempre), @bcn_ajuntament sou responsables, no garantiu acompanyaments reals a les famílies ni proporcioneu alternatives dignes. La vostra “solució” ha estat una miserable pensió. Un cop més, l’única via és la nostra pròpia organització! Seguim lluitant!

Comments are closed.