CSA Can Vies. No ens van desallotjar, no ens precintaran

Presentació i debat sobre el dossier: El Raval no està en venda
19 febrer, 2015
Anem tot@s a l’Audiència Pública. Dimarts, 24 F a les 18 h a L-3 Liceu
21 febrer, 2015

CSA Can Vies. No ens van desallotjar, no ens precintaran

20 febrer, 2015
 

L’Ajuntament de Barcelona ha precintat aquesta tarda el Centre Social Autogestionat Can Vies. La Guàrdia Urbana s’ha presentat a l’espai a primera hora de la tarda per tal de paralitzar les obres de reconstrucció de l’edifici, parcialment enderrocat després de l’intent de desallotjament del maig passat. Que recordin bé aquell intent: ni aleshores ens van poder desallotjar ni ara ens precintaran.

No és el primer cop que l’Ajuntament amenaça les obres de reconstrucció d’aquest espai autogestionat amb l’excusa del permís d’obra, tot i que les amenaces pugen aquesta vegada de to per convertir-se en clares coaccions. O aturem les obres o cauran sobre nosaltres tota mena de represàlies penals i econòmiques, se’ns diu.

Doncs bé. Aquest barri ja ha demostrat altres vegades que no es deixa coaccionar. Tampoc ho farà ara. En resposta al precinte, alguns centenars de persones s’han manifestat pels carrers de Sants aquest vespre, des del seu Districte fins al nostre Centre Social. El de totes. El que seguirem reconstruint i omplint de vida digui el que digui un paper de l’Ajuntament.

De les seves runes aixecarem un nou Can Vies. De la seva ciutat morta aixecarem la nostra ciutat comuna.

Comments are closed.