Crònica d’urgència sobre la presentació del documental Poble Rebel a l’Àgora Juan Andrés

Presentació del llibre: El Raval. Epicentro del movimiento obrero revolucionario barcelonés
14 maig, 2018
Maria Teresa es queda al barri. Stop desnonaments Raval
18 maig, 2018

Crònica d’urgència sobre la presentació del documental Poble Rebel a l’Àgora Juan Andrés

16 maig, 2018
 

Va ser d’aquests actes amb màgia, tot va sortir bé. L’equip que va fer el documental va preparar l’acte amb afecte perquè tècnicament tot estigués bé, la gent de l’Agora Juan Andrés va preparar entrepans d’hamburguesa veganes, pica-pica diversos i cerveses ben fresques, tot per l’autogestió de l’espai. La gent que va venir es va portar de meravella, va ajudar a muntar i a recollir, el lavabo malgrat l’ús intensiu estava en perfecte estat. En fi d’aquells dies que dóna gust tot.

Unes 250 persones van assistir a l’estrena del documental, ja ens van avisar i ho vam poder comprovar que el so és millorable, també es va comentar que va faltar més presència de dones, siguin com comentaris per millorar, el documental va agradar i va ser molt aplaudit, és un inventari de les lluites en un moment molt oportú per recordar, reconèixer i inspirar-nos en el passat recent, del que venim. Davant el soroll i els esdeveniments a ritme vertiginós va bé aquest exercici de memòria i de reflexió.

Hi haurà moltes oportunitats de veure-ho i recomanem fer-ho. A l’equip felicitar ja que ha estat un treball impressionant i valent.

Comments are closed.