Hay sentencia absolutoria contra Desokupa y la propiedad, pero no se ha hecho justicia
8 febrer, 2018
A propòsit de violència immobiliària, narcopisos i dret a l’habitatge (cat/cas)
15 febrer, 2018

Convocatòria de reunió per organitzar les XVI Festes Alternatives del Raval (cat/cas)

13 febrer, 2018
 

Com Comissió de Festes Alternatives del Raval, hem fet la primera reunió per preparar les XVI Festes Alternatives del Raval 2018 que es realitzaràn del 12 al 15 de juliol. Hem valorat les de l’any passat com un èxit de participació així com el canvi de lloc a l’Agora Juan Andrés, faltant gent i implicació per poder fer-les amb menys estrès alhora que reforçant les xarxes de suport mutu al barri.

Per a aquest any volem des del principi facilitar que hi hagi més participació i puguem organitzar-les entre més persones reforçant l’autoorganització, estem en una situació límit en la qual les grans inversores ens volen expulsar del barri. Volem que les festes siguin un lloc per veure’ns, trobar-nos, reforçar-nos i visibilitzar i reforçar les lluites i resistències del Raval. Per això convidem a totes aquelles persones i col·lectius a organitzar en comú les XVI Festes Alternatives el proper divendres dia 23 de febrer a les 19h al lokal i si som molta gent a la Casa de la Soilidaritat.

————————————–

Como Comissió de Festes Alternatives del Raval, hemos hecho la primera reunión para preparar las XVI Festes Alternatives del Raval 2018 que se realizarán del 12 al 15 de julio. Hemos valorado las del año pasado como un éxito de participación así como el cambio de lugar al Agora Juan Andrés, faltando gente e implicación para poder hacerlas con menos estrés a la vez que reforzando las redes de apoyo mutuo en el barrio.

Para este año queremos desde el principio facilitar que haya más participación y podamos organizarlas entre más personas reforzando la autoorganización, estamos en una situación límite en la que las grandes inversoras nos quieren expulsar del barrio. Queremos que las fiestas sean un lugar para vernos, encontrarnos, reforzarnos y visibilizar y reforzar las luchas y resistencias del Raval. Por eso invitamos a todas aquellas personas y colectivos a organizar en común las XVI Festes Alternativas el próximo viernes dia 23 de febrero a las 19h en el lokal y si somos mucha gente en la Casa de la Solidaritat.

Comments are closed.