Convocatòria d’assemblea virtual de la gent que forma part de la comunitat del lokal, dissabte 25/07 a les 12 h. (cat/cas)

Radio El Lokal. Programa 15. Esto es el punk
14 juliol, 2020
El veïnat d’Espalter es queda després de resistir dos anys les amenaces de l’especulació @RavalRebel
16 juliol, 2020

Convocatòria d’assemblea virtual de la gent que forma part de la comunitat del lokal, dissabte 25/07 a les 12 h. (cat/cas)

15 juliol, 2020
 

Volem convocar aquesta assemblea extraordinària per posar en comú la situació i comentar la possibilitat de fer una oferta per a la compra del lokal.

Vam saber que la propietat ho ha posat a la venda mitjançant un portal immobiliari. Ens queden encara quatre anys de lloguer però vam pensar que era una bona possibilitat de presentar una oferta per comprar. El cas és que hem fet passos per contactar amb Coop57 i demanar un crèdit en cas de decidir fer-ho.

Estem avançant i volem posar en comú la proposta, ja que és una decisió important per al futur del projecte del lokal.

En aquests mesos de confinament, ens hem adaptat a la «nova normalitat», en alguns casos de manera positiva i en altres amb dificultats. Amb cansament i molts dubtes seguim en actiu per fer del lokal un espai útil per a les lluites de barri, la ciutat i el món. Un lloc des del qual produir i distribuir materials alternatius. Un racó llibertari al Raval.

Per saber com participar en l’assemblea, contacteu i us diem la manera. Salut i sort

Convocatoria de asamblea virtual de la gente que forma parte de la comunidad del lokal Sábado 25 de julio a las 12h.

Queremos convocar esta asamblea extraordinaria para poner en común la situación y comentar la posibilidad de hacer una oferta para la compra del lokal.

Supimos que la propiedad lo ha puesto a la venta mediante un portal inmobiliario. Nos quedan aún cuatro años de alquiler pero pensamos que era una buena posibilidad presentar una oferta para comprar. El caso es que hemos dado pasos para contactar con Coop57 y pedir un crédito en caso de decidir hacerlo.

Estamos avanzando y queremos poner en común la propuesta ya que es una decisión importante para el futuro del proyecto del lokal.

En estos mese de confinamiento, nos hemos adaptado a la «nueva normalidad», en algunos casos de manera positiva y en otros con dificultades. Con cansancio y muchas dudas seguimos en activo para hacer del lokal un espacio útil para las luchas del barrio, la ciudad y el mundo. Un lugar desde el que producir y distribuir materiales alternativos. Un rincón libertario en el Raval.

Para saber como participar en la asamblea, contactad y os decimos la manera. Salud y suerte

Comments are closed.