Convocatòria Comissió XIX Festes Alternatives Raval, 2023

Comunicado Fraguas febrero 2023. Llamamiento a la solidaridad para evitar la entrada en la cárcel de lxs 6 de Fraguas
24 febrer, 2023
Notificación de despido a Ramiro, vecino, luchador y sindicalista de CGT en Autobuses de Barcelona
27 febrer, 2023

Convocatòria Comissió XIX Festes Alternatives Raval, 2023

27 febrer, 2023
 

 

PRIMERA ASSEMBLEA DE LA COMISSIÓ DE FESTES ALTERNATIVES: 3 DE MARÇ 2023 A LES 19:00 A L’ATENEU ENCICLOPÈDIC (c/ REINA AMÀLIA, 38)

Amb el nou any ja bén entrat, comencem a tenir la vista posada a les properes Festes Alternatives del Raval. Amb el dessig de tornar a posar en comú les diferents iniciatives i propostes, d’aglutinar esforços i compartir les alegries que sempre suposa l’organització de les Alternatives, volem convidar a tots el col·lectius, entitats i individualitats que sentin seu l’esperit de suport mutu i solidaritat amb el que s’organitzem cada any, a participar de la primera assemblea.

Ens veiem a l’Ateneu Enciclopèdic el 3 de març, a les 19:00!

 

Con el nuevo año ya bien entrado, comenzamos a tener la vista puesta en las próximas Festes Alternatives del Raval. Con el deseo de volver a poner en común las diferentes iniciativas y propuestas, de aglutinar esfuerzos y compartir las alegrias que siempre suponen la organización de las Alternatives, queremos invitar a todos los colectivos, entidades y individualidades que sientan suyo el espiritu de apoyo mutuo y solidaridad con el que se organizan cada año, a participar en la primera asamblea.

¡Nos vemos en el Ateneu Enciclopèdic el 3 de marzo, a las 19:00!

Comments are closed.