Convocatòria Assemblea: “El Raval es fa respectar” (cat/cas)

Ocupació popular de les Rambles
23 gener, 2017
Mamma mía, volen fer un altre hotel!
26 gener, 2017

Convocatòria Assemblea: “El Raval es fa respectar” (cat/cas)

24 gener, 2017
 

El proper dimecres 8 de febrer a les 19h a la Casa de la Solidaritat s’obre una convocatòria pública per a veïns del Raval que respon a l’estat d’emergència alarmant en què es troba el barri; grups inversors que compren edificis sencers, cruels desallotjaments, augment de lloguers, etc. Evento en facebook

Es tracta de crear un espai de suport mutu i de defensa del barri davant l’amenaça immobiliària i altres focus per organitzar-nos adequadament segons les possibilitats.

Ja fa més d’un any que vam iniciar el grup de whatsapp “stop desnonaments raval” el resultat ha estat positiu. Actualment, estem participant en diverses campanyes: Salvem Drassanes, Salvem el Sant Pau, la Rimaia … ara hem sabut de C / Lancaster i de l’Hort del Xino, un continu de situacions que vivim diàriament, que desborden la nostra capacitat de reacció i que possiblement necessita d’alguna cosa més que la llista d’emergència.

Tenim espais físics i virtuals des d’on convocar, establir algun lloc d’informació i contacte permanent; hi ha gent activa que sap, coneix i pot facilitar les coses i fer les derivacions oportunes. Tenim ja experiència suficient, disposem de xarxes de gent i grups que ens coneixem, potencial que genera la confiança suficient per intentar-ho.

Al Poble Sec i al Gòtic estan ja iniciant reunions per organitzar-se, el que ens permetrà, tal com ja s’ha fet en algunes accions i amb bon resultat, establir xarxes de suport mutu, estratègies i mecanismes d’acció comuns.

Sabem que no sempre és fàcil comptar amb el temps desitjat, tractem de trobar l’energia i així adaptar els recursos convenients donant cos i respostes d’activació efectiva a aquesta de-generació sense mesura.

Castellano

El próximo miércoles 8 de febrero a las 19h en la Casa de la Solidaritat se abre una convocatoria pública para vecinos del Raval que responde al estado de emergencia alarmante en el que se encuentra el barrio; grupos inversores que compran edificios enteros, crueles desalojos, aumento de alquileres, etc.

Se trata de crear un espacio de apoyo mutuo y de defensa del barrio ante la amenaza inmobiliaria y otros focos para organizarnos adecuadamente según las posibilidades.

Ya hace más de un año que iniciamos el grupo de whatsapp “stop desahucios raval” cuyo resultado ha sido positivo. Actualmente, estamos participando en varias campañas: Salvem Drassanes, Salvem el Sant Pau, la Rimaia… ahora hemos sabido de C/ Lancaster y de l’Hort del Xino, un continuo de situaciones que vivimos diariamente, que desbordan nuestra capacidad de reacción y que posiblemente necesita de algo más que la lista de emergencia.

Tenemos espacios físicos y virtuales desde dónde convocar, establecer algún lugar de información y contacto permanente; hay gente activa que sabe, conoce y puede facilitar las cosas y hacer las derivaciones oportunas. Tenemos ya experiencia suficiente, disponemos de redes de gente y grupos que nos conocemos, potencial que genera la confianza suficiente para intentarlo.

En Poble Sec y en el Gótic están ya iniciando reuniones para organizarse, lo que nos permitirá, tal como ya se ha hecho en algunas acciones y con buen resultado, establecer redes de apoyo mutuo, estrategias y mecanismos de acción comunes.

Si bien no siempre es fácil contar con el tiempo deseado, encontremos la energía y adaptemos los recursos convenientes para poder dar cuerpo y respuestas de activación efectiva a esta de-generación sin medida.

 

Comments are closed.