Concentració-Cassolada. Prou desnonaments

XII Festes Alternatives del Raval: Itinerari llibertari pel Raval Nord
8 juliol, 2014
Ante la reciente matanza en Gaza. John Berger 28/12/2008
9 juliol, 2014

Concentració-Cassolada. Prou desnonaments

9 juliol, 2014
 

CAP VEÍ SENSE CASA. Comunicat de l’Assemblea d’Afectats pels Desnonaments de la Barceloneta per a l’acció de demà dijous 10 de juliol a les 11h a la seu del districte de Ciutat Vella
A la Barceloneta, com a tants altres barris, cada cop hi ha més desnonaments: veïns i veïnes amb ingressos molt precaris, o que s’han quedat sense cap ingrés, molt sovint amb fills petits, que no poden fer front al pagament del lloguer i es veuen abocats a quedar-se al carrer. Uns lloguers especialment cars en un barri a tocar del mar on proliferen els apartaments turístics.

Per fer front comú a aquesta situació, fa uns mesos es va crear l’Assemblea d’Afectats pels Desnonaments de la Barceloneta. Ja hem parat/posposat uns quants desnonaments. Però el 15 de juliol en tenim dos que han esgotat totes les vies, i el 25 de juliol un altre. Hem apel·lat als responsables d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, però no han ofert cap solució. No oblidem que tant la Generalitat com l’Ajuntament, governats per CiU, poden aturar els desnonaments. Una altra cosa és si volen o no. També tenen la capacitat d’ampliar el parc d’habitatges de lloguer social per atendre les situacions d’emergència residencial. En lloc d’això, proposen un nou Reglament d’Habitatges d’Emergència Social molt restrictiu, que exclou aquelles famílies que no tenen cap ingrés econòmic o que s’han trobat amb una pèrdua sobtada d’ingressos.
Sabem que hi ha alternatives, sí que es pot, sobretot si ens ajuntem. Per això el proper dijous 10 de juliol a les 11h ens plantem davant els responsables de l’Ajuntament i no marxarem fins que obtinguem una solució per a les famílies que estan a punt de quedar-se al carrer. Necessitem el vostre suport, us esperem!

Comments are closed.