Cercavila per la convivència veïnal: Traficants fora del barri

Como organizarnos un poquito mejor, primero en el barrio y después vamos viendo
16 març, 2017
Crònica d’un matí de merda al carrer Lancaster. Xarxa Ciutat Vella
20 març, 2017

Cercavila per la convivència veïnal: Traficants fora del barri

18 març, 2017
 

Perquè no volem viure immersos en un supermercat de drogues i baralles. Perquè molts carrers s’estan convertint en abocadors de deixalles i excrements, en una excepcionalitat urbana immunda i grotesca. Perquè l’especulació ens està fent fora, perquè la degradació fa que cada cop més costi mes estar-s’hi. Perquè cada cop més, qui pot marxa fastiguejat. Perquè els que haurien de fotre el camp son els especuladors i els traficants.

La comissió permanent, seguint una de les propostes formulades a l’assemblea, convoca tot el veïnat a una curta cercavila festiva i reivindicativa el dissabte 18 de març, a les 11:30 hores a la Casa de la Solidaritat. (Vistalegre, 15 – local ) Difondrem cartells fulletons explicatius. Així podrem arribar a més veïns i veïnes que tenen els mateixos problemes i que encara no coneixen l’assemblea, i manifestarem davant les administracions la voluntat que el barri no es deixi continuar degradant.

En acabada la cercavila podrem fer un petit vermut al Carrer Vistalegre i canviar impressions de cara a preparar la propera assemblea.

Aviseu els vostres veïns! Us hi esperem!! Associació Acció Raval

Atentament, la Comissió.

Comments are closed.