Celebració dels 31 anys de resistència lokal a l’Àgora (cat/cas)

La batalla per Barcelona. A la memòria de Manuel Vázquez Montalbán i de Ka la Trava (cat/cas)
18 octubre, 2018
Video del pastel 31 aniversario del Lokal
22 octubre, 2018

Celebració dels 31 anys de resistència lokal a l’Àgora (cat/cas)

21 octubre, 2018
 

Celebració dels 31 anys de resistència lokal a l’Àgora

El temps va estar indecís fins a última hora, va sortir el sol però segur que molta gent s’ho va pensar per venir al Agora a celebrar els 31 anys del lokal, després de les pluges i el mal temps fins a la nit de divendres. Tot i així li vam apostar a celebrar-ho a l’aire lliure. Potser també havien massa actes el mateix dia, el fet és que ens vam veure menys gent de l’esperada, del barri, de l’agora i de la que ha circulat pel lokal en la seva història. Potser també el ritme intens cansa i la gent necessita donar-se un respir Qui sap?

Es va fer, l’equip lokal va treballar bé amb ganes i bon humor, l’equip cuina es va lluir amb un menú i postres excel·lents. El vermut popular i de qualitat (les braves vegetarianes impressionants) sense oblidar el gran cartell que ens va fer un company. El primer debat va trigar a iniciar-se i no va estar malament per donar un repàs al moment que vivim al barri, al judici i resistència de l’Àgora. El de la tarda no va aconseguir arrencar i va quedar en intent. Vam recollir cansats i la gent va gaudir del moment, de l’espai i va parlar amb qui tenia al costat que no està gens malament.

Segueix el racó llibertari al Raval exercint en la creació i distribució de materials alternatius, antiautoritaris, segueix obrint el lokal cada dia per informar, donar suport, escoltar i actuar en la defensa dels nostres drets i llibertats, al barri, a la ciutat i al món. Segueix com a espai per a donar suport a les lluites en la mesura de les seves possibilitats i desitjos i segueix sent una construcció col·lectiva autogestionada, viva, no sense dificultats i contradiccions.

Gràcies tota la gent que va venir, que ens va felicitar, que es va acordar i sobretot a la que lluita cada dia organitzada o no per la llibertat i la dignitat de totes les persones explotades. Salut i ànims.

En castellano

Celebración de los 31 años de resistencia lokal en el Àgora

El tiempo estuvo indeciso hasta última hora, salió el sol pero seguro que mucha gente se lo pensó para venir al Agora a celebrar los 31 años del lokal, tras las lluvias y el mal tiempo hasta en la noche del viernes. Aún así le apostamos a celebrarlo al aire libre. Quizás también habían demasiados actos el mismo día, el hecho es que nos vimos menos gente de la esperada, del barrio, del agora y de la que ha circulado por el lokal en su historia. Quizás también el ritmo intenso cansa y la gente necesita darse un respiro ¿Quién sabe?

Se hizo, el equipo lokal trabajó bien con ganas y buen humor, el equipo cocina se lució con un menú y postre excelentes. El vermút popular y de calidad (las bravas vegetarianas impresionantes) sin olvidar el gran cartel que nos hizo un compañero. El primer debate tardó en iniciarse y no estuvo mal para dar un repaso al momento que estamos en el barrio, al juicio y resistencia del Àgora. El de la tarde no consiguió arrancar y quedó en intento. Recogimos cansados y la gente disfrutó del momento, del espacio y habló con quien tenía al lado que no está nada mal.

Sigue el rincón libertario en el Raval ejerciendo en la creación y distribución de materiales alternativos, antiautoritarios, sigue abriendo el lokal cada día para informar, apoyar, escuchar y actuar en la defensa de nuestros derechos y libertades, en el barrio, en la ciudad y en el mundo. Sigue como espacio para apoyar las luchas en la medida de sus posibilidades y deseos y sigue siendo una construcción colectiva autogestionada, viva, no sin dificultades y contradicciones.

Gracias toda la gente que vino, que nos felicitó, que se acordó y sobre todo a la que lucha cada dia organizada o no por la libertad y la dignidad de todas las personas explotadas. Salud y ánimos.

Comments are closed.