Avui s’ha aturat al Raval un desnonament exigit per Cerberus i no és poca cosa (cat/cas)

Llarga vida a l’ocupació. Llarga vida a les okupes (cat/cas)
8 setembre, 2021
Campanya en suport al company Joel, encausat de l’1-O del 2017 #FreeXelj
13 setembre, 2021

Avui s’ha aturat al Raval un desnonament exigit per Cerberus i no és poca cosa (cat/cas)

9 setembre, 2021
 

Raval Rebel, Resistim al Gòtic, Grup d’habitatge de Sants, Sindicat Habitatge de Raval, Sindicat de barri del Poble-sec, Putes Llibertàries, El Lokal, i Veïnes de Raval (del CAP, el Sr. Pere, la Llum …) Hem aconseguit aturar un altre cop el desnonament de l’antic narcopís i des de fa quatre anys, gràcies a la lluita, habitatge comunitari i lloc de suport a les lluites de barri quan ha calgut. i amb música més els crits de les que mai es cansen.

Tot pintava en contra: la possibilitat de pluja, que mossos fessin un operatiu a primera hora, que la propietat insistia si o si en executar el desnonament argumentant la seguretat dels que hi viuen. Pures mentides, que només ells es creuen per abusar de la seva prepotència i arrogància, però avui la força ha estat del costat de la gent del raval i els seus amics, companyes i aliades.

Ahir a la nit la Fúria trans va aconseguir un èxit de convocatòria i de lluita. Avui s’ha aturat un desnonament exigit per part de Cerberus i no és poca cosa. No tenen la raó i avui els ha faltat la força. No és poca cosa. Ara a parar el de la Kris i tots els que es pugui. Amb força, bon ànim i lluita comuna respectant les diferències.

Anem aprenent que queda molt per venir i fan falta alegries i algunes victòries.

Hoy se ha parado en el Raval un desahucio exigido por Cerberus y no es poca cosa

Raval Rebel, Resistim al Gótic, Grup d’habitatge de Sants, Sindicat Habitatge del Raval, Sindicat de barri del Poble Sec, Putas Libertarias, El Lokal, i veïnes del Raval (del CAP, el Sr. Pere, la Llum… hemos conseguido parar otra vez el desahucio del antiguo narcopiso y desde hace 4 años, gracias a la lucha, vivienda comunitaria y lugar de apoyo a las luchas del barrio cuando ha hecho falta. Y con música más los gritos de las que nunca se cansan

Todo pintaba en contra: la posibilidad de lluvia, que mossos hicieran un operativo a primera hora, que la propiedad insistia si o si en ejecutar el desahucio argumentando la seguridad de quienes viven allí. Puras mentiras, que solo ellos se creen para abusar de su prepotencia y arrogancia però hoy el poderio ha estado del lado de la gente del raval y sus amigos, compañeras y aliadas.

Ayer por la noche la Furia trans conseguió un éxito de convocatoria y de lucha. Hoy se ha parado un desahucio exigido por parte de Cerberus y no es poca cosa. No tienen la razón y hoy les ha faltado la fuerza. No es poca cosa. Ahora a parar el de la Kris y todos los que se pueda. Con fuerza, buen ánimo, lucha común respetando las diferencias.

Vamos aprendiendo que queda mucho por venir y hacen faltra elrgias y algunas victorias.

Comments are closed.