autoorganització autonomia suport mutu ~ Quan els barris eren nostres ~

15é Aniversari CNT AIT Cornellà. Jornades Llibertàries.
21 setembre, 2014
Ni muts ni a la gàbia. 18 d’octubre. Pel dret a protestar
22 setembre, 2014

autoorganització autonomia suport mutu ~ Quan els barris eren nostres ~

22 setembre, 2014
 

Ens agradaria convidar-vos a l’última part de les jornades “Quan els barris eren nostres” el proper dissabte 4 d’octubre a les 18h a la Plaça Revolució a la Vila de Gràcia.

Primer es farà una introducció d’una hora amb dos companyes que ens explicaran l’evoluciò dels espais de Cotxeres de Sants i de La Sedeta. L’interessant d’aquelles experiències és veure que els dos espais van començar amb la idea de ser ateneus populars gestionats pel barri i que han acabat sent una altra cosa molt diferent.

Després tindrà lloc el debat obert per a parlar de què podem aprendre d’aquells processos per a que no ens passi en els presents i futurs que vulguem crear. Aquí ens agradaria comptar amb la participació de companyes de diferents projectes per poder enriquir el debat.

Per cert, el divendres 3 d’octubre (el dia anterior) a les 19h a la mateixa plaça tindrà lloc la xerrada-debat “Ofensiva i crisi del moviments veïnal als anys 70. De la conquesta del carrer als intents d’institucionalització” a carrec de dos companyes del Clot. Després hi haurá una breu exposició de l’anomenada “Guerra de l’aigua” a càrrec d’un del seus protagonistes al barri de Torre Baró.
Una abraçada

Comments are closed.