Apoyo a activistas contra el macromatadero de Binéfar
6 febrer, 2020
Campanya en suport al Lokal, fes-te soci/a (cat/cas)
8 febrer, 2020

Assemblea Festes Alternatives del Raval 2020. 18/02 a les 19:30 h. al Lokal (cat/cas)

7 febrer, 2020
 

Assemblea Festes Alternatives del Raval 2020: 18 de febrer a les 19: 30 h al Lokal (C / de la Cera, 1, local 4)

Un altre any més, posem en marxa els engranatges per organitzar les Festes Alternatives de Raval, si XVIII edició, per a l’autogestió de les diferents lluites de barri, que se celebraran a mitjans del mes de juliol d’aquest any.

En els últims anys ha estat palpable l’increment de les lluites i els moviments de tota mena al barri (col·lectius per l’habitatge, migrants, organització veïnal per carrers, la lluita pel CAP Raval Nord i els espais okupats, per posar alguns exemples ), que han omplert d’activitat i vida el dia a dia de barri. Aquesta gran diversitat es va materialitzar durant la passada Festa Major del Raval amb molts col·lectius, de manera autònoma i autogestionària, organitzant actes en els seus carrers i espais, omplint el barri de color i música.

Des de la Comissió de Festes Alternatives de Raval, un any més, volem convidar a tots els col·lectius i persones que aposten per l’autoorganització i el suport mutu veïnal a participar de la propera assemblea el 18 de febrer a les 19: 30 h. Ens agradaria que aquest espai fos un lloc de trobada on coordinar-nos i donar-nos suport entre els diferents col·lectius i organitzacions, on poder compartir materials, recursos i infraestructures, per no doblar esforços o solapar-nos.

D’altra banda, aquest cop sí, podrem celebrar que per fi l’Ateneu Enciclopèdic Popular haurà tornat a barri!

I finalment, recordar que encara hi ha alguns col·lectius de barri als quals no hem pogut fer-los arribar l’aportació solidària de les passades Festes. Intentarem posar-nos en contacte com més aviat millor.

Ens veiem a la primera assemblea, el dia 18 de febrer a les 19: 30 h al Lokal!

Assemblea Festes Alternatives del Raval 2020: 18 de febrero a las 19:30h en El Lokal (c/ de la Cera, 1, local 4)

Otro año más, ponemos en marcha los engranajes para organizar las Festes Alternatives del Raval, en su XVIII edición, por y para la autogestión de las diferentes luchas del barrio, que se celebrarán a mediados del mes de julio de este año.

En los últimos años ha sido palpable el incremento de las luchas y los movimientos de todo tipo en el barrio (colectivos por la vivienda, migrantes, organización vecinal por calles, la lucha por el CAP Raval Nord y los espacios okupados, por poner algunos ejemplos), que han llenado de actividad y vida el día a día del barrio. Esta gran diversidad se materializó durante la pasada Festa Major del Raval con muchos colectivos, de manera autónoma y autogestionaria, organizando actos en sus calles y espacios, llenando el barrio de color y música.

Desde la Comissió de Festes Alternatives del Raval, un año más, queremos invitar a todos a todos los colectivos y personas que apuestan por la autoorganización y el apoyo mutuo vecinal a participar de la próxima asamblea el 18 de febrero a las 19:30h. Nos gustaría que este espacio fuera un lugar de encuentro donde coordinarnos y apoyarnos entre los diferentes colectivos y organizaciones, donde poder compartir materiales, recursos e infraestructuras, para no doblar esfuerzos o solaparnos.

Por otro lado, esta vez sí, podremos celebrar que por fin el Ateneu Enciclopèdic Popular habrá vuelto al barrio!

Y por último, recordar que aún hay algunos colectivos del barrio a los cuales no hemos podido hacerles llegar la aportación solidaria de las pasadas Festes. Intentaremos ponernos en contacto lo antes posible.

Nos vemos en la primera asamblea, el próximo día 18 de febrero a las 19:30h en El Lokal!

Comments are closed.