Al Jesús i a la Directa. Solidaritat, autogestió i suport mutu

Recull d’articles sobre el genocidi a Palestina …
1 novembre, 2023
Concentracions als barris contra el genocidi del poble palestí
8 novembre, 2023

Al Jesús i a la Directa. Solidaritat, autogestió i suport mutu

7 novembre, 2023
 

 

“L’Audiència Nacional ha imputat el periodista de la Directa Jesús Rodríguez per terrorisme en la causa #TsunamiDemocràtic. Aquest greu atac al dret a la informació no impedirà que continuem fent periodisme en defensa de drets i llibertat” (La Directa)

Estimat company, estimades companyes. Ens coneixem des que vam néixer com a col·lectius, ens hem trobat a totes les lluites, al marge de les institucions , dels espònsors. Des de l’autogestió, des de l’autonomia i la llibertat. També des de la responsabilitat dels nostres actes, sempre amb la gent propera, amb la gent de baix, lluny dels poders, partits i institucions.

Estimant la vida i la lluita i sabent el que ens juguem, deixant-se la pell i la salut en el que fem, en el que fas, en el que feu.

Sort de vosaltres i de tants d’altres que davant la comoditat  esteu on és necessari. Informant, molestant, investigant, tot perquè la gent pugui viure una mica millor, i què els poderosos sàpiguen que no tot està controlat i dominat.

Molesteu massa, feu el que altres no s’atreveixen a fer i per això tens i teniu el reconeixement de les lluites i de la gent i la incomoditat i l’animadversión dels diferents poders que hem de suportar.

Gràcies per tot, per ser autèntiques, per fer el que dieu i no prometre res que estigui al vostre abast. Gràcies per la valentia i el que pagueu per practicar-la. També pel reconeixement i suport que tant mereixeu.

Quan el poder perd els papers, és que no li van tan bé les coses i entre molta gent és, també, gràcies a tu, a vosaltres i a nosaltres. A la gent rebel i lluitadora.

Salut i molts ànims. No ho tindran fàcil

Comments are closed.