Acte en record d’en Facerias i la guerrilla anarquista el 30 d’agost a Barcelona

Concentració a la Plaça Sant Jaume #Justicia5Narvarte #MéxicoNoEstáSolo
7 agost, 2015
Memòria de les XIII Festes Alter-Natives del Raval
27 agost, 2015

Acte en record d’en Facerias i la guerrilla anarquista el 30 d’agost a Barcelona

27 agost, 2015
 

Per principi, estem en contra de destacar a qualsevol persona per sobre d’una altra. Però tampoc podem deixar que l’oblit engoleixi el gest digne i valent d’aquelles persones que des de la més terrible de les derrotes, en un món de misèria i desolació, van decidir no donar-se per vençudes, romandre en peus i declarar, que la lluita no havia acabat. Que per alt que fos el preu a pagar, es comprometien a no abandonar la batalla contra l’opressió i l’explotació.

Amb Facerías, pretenem honrar la vida i les idees d’els qui paguessin amb llargs anys de presidi, tortures d’una crueltat inusitada i finalment amb l’assassinat, el seu compromís de treballar per la llibertat de totes. Volem també celebrar la irreductible rebel·lia d’els qui mai es van deixar descoratjar, per gran que fos l’obstacle o poderós l’enemic.

Per ultimo declarar que la lluita segueix sense concloure, que a la dictadura franquista li ha seguit la dictadura parlamentària i que només esperem poder mantenir la dignitat de totes aquelles persones que ens van precedir en un combat que no acabarà fins a la destrucció de l’Estat i la fi de tota autoritat.

– Diumenge 30 d’agost de 2015 a les 19:30h Plaça major de les Madres de la Plaza de Mayo (BCN).

– Ofrena floral, parlaments, poesia, teatre i música.

Organitza: Marxa del Maquis del Barcelonès

Comments are closed.