+ Accions + Vaga lloguers + Sanitat pública + Autoorganització i suport mutu

Acceso libre + El Raval: Epicentro del movimiento obrero revolucionario barcelonés
8 abril, 2020
Descargas libres + El Delirio de Demian Court + Silvia Resorte + Autogestió i suport mutu
9 abril, 2020

+ Accions + Vaga lloguers + Sanitat pública + Autoorganització i suport mutu

8 abril, 2020
 

Comunicado de colectivos antirracistas por la regularización de las personas migradas y refugiadas

Vecines en Red CV En col·laboració amb l’Associació de Veïns del Barri Gòtic, hem obert la possibilitat de participar amb la caixa de resistència mitjançant ingrés bancari.

Les mesures per fer front a la situació actual anunciades pel govern des de l’inici del confinament ens semblen completament insuficients per cobrir les necessitats bàsiques de les treballadores i les més vulnerables. És per tot això que des de #VecinesEnRed exigim: (cat/cas)

Xarxa de Suport Mutu del Raval @RavalSuport Aquestes demandes de mínims, sumades a les que ja vam plantejar fa setmanes en aquest context de crisi sanitària i social, es podrien resumir en una simple frase: pa, sostre, papers, treball. Si no és ara que tombem el racisme institucional, quan?

FAGC @FAGC_Anarquista Lo primero para que una #HuelgaAlquileres funcione es entender estos 2 sencillos pasos:

1. La huelgan la hacen las huelguistas; los colectivos secundan, no dirigen. Intentar controlarla es matarla por ahogamiento.

2. Sabotear una huelga y luego intentar controlarla es MAL.

Metgessa i membre del Fòrum Català d’Atenció Primària (FoCAP) Nani Vall-llossera: “La pandèmia del coronavirus s’acarnissarà amb els barris on ja es viu en crisi permanent” La Directa

Sindicat d’Habitatge de Vallcarca @HabitatgeVKK Les mesures del Gobierno, totalment insuficients i nocives per la classe treballadora i les més vulnerables, no ens solucionen res. Aquesta crisi no la paguem nosaltres, #QuePaguenLosBuitres! Mantenim i estenem la #VagaLloguers! #HuelgaAlquileres http://suspensionalquileres.org

Comments are closed.