Acció sorpresa #AjuntamentDonaLaCara

Comunicado de prensa sobre la situación de S., que se encuentra entre la vida y la muerte tras la represión en Sainte-Soline
27 març, 2023
[Urgent] Concentració davant el Consulat de França dijous 30 de març a les 19 h.
29 març, 2023

Acció sorpresa #AjuntamentDonaLaCara

28 març, 2023
 

 

@RavalRebel Estem al Districte de Ciutat Vella denunciant la desídia de l’Ajuntament davant la insalubritat dels pisos d’Amina i Saber i Sant Climent, 15. Veniu a passar el dia amb nosaltres!

El Saber pateix una enfermetat respiratòria greu degut a la negligència i abandó de la propietat, que ha fet que el seu pis sembli un colomar. L’Ajuntament va prometre un calendari de treball per posar-hi remei. 8 mesos després de la última reunió tot segueix exactament igual!

Sant Climent, 15 és un cas històric de l’assemblea i el coneixeu prou bé. Fa poc l’Ajuntament es penjava totes les medalles de l’acord amb la propietat. Doncs bé, les obres que havien de començar al novembre encara no ho han fet i la finca segueix en condicions deplorables.

Cada setmana que passa és crucial per evitar que empitjorin els problemes de salut associats a la situació habitacional d’aquestes famílies. Exigim a l’Ajuntament que deixi de vulnerar les seves vides. No marxarem fins agendar reunions per cada cas! Doneu la cara!

Assemblea d’habitatge Raval Rebel

Comments are closed.