16F mobilització: Contra el genocidi financer

Video Inauguració de les Jornades 25 aniversari
9 febrer, 2013
Rebuig al procés judicial contra Enric Duran
11 febrer, 2013

16F mobilització: Contra el genocidi financer

11 febrer, 2013
 
#16F mobilització: Contra el genocidi financer, assenyalem als responsables i exigim stop desnonaments, dació en pagament retroactiva i lloguer social JA!

Amb el lliurament de les últimes signatures a la fi de gener, la ILP per la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i una moratòria de desnonaments arriba a la seva última fase. Després de mesos de mobilització als carrers, les demandes de la ILP compten amb el suport del 90% de la població. No podem esperar més: hi ha vides en joc.

El final de la ILP és un punt d’inflexió. Les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca han esgotat totes les vies que ofereix el sistema per canviar una llei injusta que perjudica a milers de famílies. La dació en pagament i el crit de “stop desnonaments” són un clam popular. Ha estat la PAH, la ciutadania mobilitzada, la que ha posat damunt de la taula un problema gestat per les entitats financeres amb el beneplàcit de governs de diferents signes i colors. Ha estat la ciutadania la que ha parat desnonament després de desnonament mentre el govern del PSOE primer i actualment el del PP rescataven a una banca culpable d’un genocidi financer. Mentre, feien oïdes sordes i minimitzaven un problema que afecta ja a més de 400.000 llars. La solució al “problema dels desnonaments” està en la ILP. Gairebé un milió de signatures es lliuraran al Congrés mostrant el suport de centenars de milers de persones a la ILP per la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i una moratòria dels desnonaments. Una LP que es proposa des d’aquells que cada dia ens enfrontem al problema, des dels quals cada dia lluitem contra els abusos de la banca. No és una crisi: és una estafa. És una estafa a la qual milers de persones han plantat cara en aquests últims anys al crit de “Si Es Pot!”. Sí es pot, i el dia 16 de febrer sortim al carrer a cridar-ho junts, a exigir l’aprovació de la ILP, perquè amb la ILP haurem esgotat les escasses vies que existeixen en l’Estat per proposar un canvi de llei. Una llei injusta que hem desobeït al carrer i que ha de canviar-se al Congrés. Però el 16 no només sortirem a cridar. El 16 demostrarem que no estem disposades a quedar-nos de braços creuats mentre no aprovin la ILP, fil per randa. Hem recollit centenars de milers de signatures, la voluntat ciutadana està clara. Si el congrés no respon, li farem directament responsable del sofriment de milers de persones i alçarem el to de les nostres accions.

“si no ens deixeu somiar, no us deixarem dormir” Paraula de PAH.

El #16F tots al carrer!

Comments are closed.