1/02/23 Manifestació a Sant Andreu: Vers l’espionatge sense escrúpols, solidaritat sense límits

30 anys. El CAP Raval Nord fa el seu aniversari 11/02/2023
31 gener, 2023
Programa Festa dels 30 anys del CAP Raval Nord
2 febrer, 2023

1/02/23 Manifestació a Sant Andreu: Vers l’espionatge sense escrúpols, solidaritat sense límits

31 gener, 2023
 

 

Ahir, gràcies al treball La Directa, ens vam despertar amb la notícia de què un agent de la Policia Nacional estava infiltrat des de feia tres anys en diversos espais autònoms i anticapitalistes i en moviments socials. Prèviament, el juny de 2022, ja havíem tingut notícia d’una altra infiltració dins de l’àmbit de l’Esquerra Independentista i del moviment per l’habitatge.

Sabem que volen acoquinar-nos pel potencial transformador dels nostres discursos i de les nostres pràctiques. Que ho tinguin clar, cap de les seves coercions frenarà el nostre desig de construir una realitat millor i més justa, aquí i ara. Si la seva força es basa en la violència repressiva, la mentida i la manipulació, la nostra es troba en allò compartit i en la solidaritat. I és així com ens trobaran, més unidis i decididis que mai, amb il·lusió i alegria, i convençudis de què hem de continuar construint comunitats de suport mutu i de lluita.

Trenquem l’atomització i l’aïllament que ens pretenen imposar, fem de les vulnerabilitats una força. Acompanyem-nos i confrontem la seva política de la por.

Contra la violència policial i institucional.
Contra l’estat i els seus mecanismes repressius.
Contra el control dels moviments socials.
En defensa de les nostres comunitats i de les nostres companyes.

Des del poble de Sant Andreu, La Cinètika convoquem:

MANIFESTACIÓ – DIMECRES 1 DE FEBRER a les 18.30 h
Rambla de Fabra i Puig 28, davant la Cinètika.

Fem extensible aquesta convocatòria a tots aquells col·lectius i organitzacions afins que s’hi vulguin sumar i els animem a convocar a la mateixa hora i al mateix lloc per part seva

Comments are closed.