09/03/2018 Aturats els dos desnonaments al #Raval, al C/ de la Cera 1 i al C/ Hospital 107

divendres 5 #StopdesnonamentsRaval
8 març, 2018
Avui fa 95 anys que Salvador Seguí, el Noi del Sucre, fou assassinat al Raval
10 març, 2018

09/03/2018 Aturats els dos desnonaments al #Raval, al C/ de la Cera 1 i al C/ Hospital 107

9 març, 2018
 

Sempre és diferent i sempre les mateixes tensions i conflictes. Avui vam aconseguir suspendre els dos que tocaven per a aquest divendres. Comptem amb el suport de les veïnes de Robador que després de parar el seu es sumen a parar altres, comptem amb la gent de Resistim al Gòtic, del Bloc de la Bordeta, de Putas Indignadas que mai fallen i alguns veïns del bloc de la Cera 1, que segueix amb el procés de no renovar contractes, expulsar les famílies i tapiar els pisos. Avui Hem aconseguit evitar-ho. Alhora es va suspendre el d’Hospital 107 de Building Center, filial de la Caixa d’una família amb tres fills.

Mentre esperàvem parlant, va aparèixer una dona cridant doncs li havien robat el mòbil i un noi d’una de les botigues va aconseguir treure-li el mòbil a qui l’hi havia robat i tornar-lo a la dona que ho va agrair sense que passés res greu.

Cada vegada hi ha més desnonaments, cada vegada hi ha més violència, cada vegada és més difícil però no hi ha dubte que la millor manera de frenar-lo i d’implicar a altres persones i interpel·lar a les institucions és la mobilització al carrer. Després de la ressaca de la gran i meravellosa mobilització d’ahir, la històrica vaga feminista seguim lluitant per la vida.

Comments are closed.