Comunicat des de la presó de París BARCELONA 02-10-2024 (cat/cas)

Entrades Concert El Lokal es queda al Raval
2 octubre, 2024
Video Concert 37è Aniversari El Lokal es queda al Raval
3 octubre, 2024

Comunicat des de la presó de París BARCELONA 02-10-2024 (cat/cas)

3 octubre, 2024
 

 

La jutge de llibertat i detenció ha decidit avui mantenir-me a la presó, en principi durant 4 mesos més.

Això ocorre només tres dies després que vaig declarar durant tres hores amb la jutge de recerca i li provés que no coneixia que el meu client de criptomonedes estava estafant als clients de les seves botigues en línia. Només un dia hàbil, ha demostrat ser massa curt perquè els càrrecs que se
m’imputen en la recerca, puguin ser corregits. De fet, la fiscal i la jutge d’avui només havien llegit l’última documentació uns minuts abans de l’audiència, i això no els va fer canviar res dels mateixos arguments què ja van usar el 12 de juny, així avui la jutge va decidir mantenir-me novament a la presó justificant-ho amb la recerca encara en desenvolupament, els riscos d’ocultar proves i riscos per a concertar amb els 3 sospitosos que van ser arrestats junts. Els mateixos arguments que encara consideren el ‘sense sentit’ que vaig estar involucrat amb tal banda organitzada. Alguna cosa que prové de l’escriptura inicial del cas construïda per la policia i que ja he rebatut extensament tant a la policia com a la jutge de recerca. De fet, tot va ser molt ràpid i l’argumentació de 3 pàgines de la jutge per mantenir la detenció estava llesta 10 minuts després del final de la discussió, la qual cosa fa evident que la decisió es va prendre i estava llesta abans de l’anomenada “discussió”.

De totes maneres, estic llest per a continuar lluitant per la meva llibertat i li vaig demanar a la meva advocada Laura Ben *Kemoun per a preparar l’apel·lació al Tribunal de Versalles que convocarà la seva audiència en les pròximes 2 o 3 setmanes. Aquesta data límit donarà a la jutge de recerca més temps per a prendre mesures corregint els meus càrrecs després de totes les proves presentades sobre la meva innocència. I així també el Tribunal d’Apel·lacions tindrà més temps per a llegir i deliberar abans de prendre la seva decisió.

LLIBERTAT ENRIC DURAN

Comunicado desde la prisión de París

La juez de libertad y detención ha decidido hoy mantenerme en prisión, en principio durante 4 meses más.

Esto ocurre solo 3 días después de que declaré durante 3 horas con la juez de investigación y le probara que no conocía que mi cliente de criptomonedas estaba estafando a los clientes de sus tiendas en línea. Solo un día hábil, ha demostrado ser demasiado corto para que los cargos que se me imputan en la investigación, puedan ser corregidos. De hecho, la fiscal y la juez de hoy solo habían leído la última documentación unos minutos antes de la audiencia, y eso no les hizo cambiar nada de los mismos argumentos qué ya usaron el 12 de junio, así hoy la juez decidió mantenerme nuevamente en prisión justificándolo con la investigación aún en desarrollo, los riesgos de ocultar pruebas y riesgos para concertar con los 3 sospechosos que fueron arrestados juntos. Los mismos argumentos que aún consideran el ‘sin sentido’ que estuve involucrado con tal banda organizada. Algo que proviene de la escritura inicial del caso construida por la policía y que ya he rebatido extensamente tanto a la policía como a la juez de investigación. De hecho, todo fue muy rápido y la argumentación de 3 páginas de la juez por mantener la detención estaba
lista 10 minutos después del final de la discusión, lo que hace evidente que la decisión se tomó y estaba lista antes de la llamada “discusión”.

De todos modos, estoy listo para seguir luchando por mi libertad y le pedí a mi abogada Laura Ben Kemoun para preparar la apelación al Tribunal de Versalles que convocará su audiencia en las próximas 2 o 3 semanas. Esta fecha límite dará a la juez de investigación más tiempo para tomar medidas corrigiendo mis cargos después de todas las pruebas presentadas sobre mi inocencia. Y así también el Tribunal de Apelaciones tendrá más tiempo para leer y deliberar antes de tomar su decisión.

LIBERTAD PARA ENRIC DURAN

Comments are closed.