Torna Masala, la revista d’informació, denúncia i crítica social de Ciutat Vella

Merkadillo Punk
9 octubre, 2015
XI Torneo de Futbol del Forat – Sábado 24/10 a las 10h (Cat/cas)
20 octubre, 2015

Torna Masala, la revista d’informació, denúncia i crítica social de Ciutat Vella

20 octubre, 2015
 

Descripción del proyecto. Verkami
Després d’un any i mig de descans, Masala torna als carrers de Ciutat Vella amb nou format i nova periodicitat. Encetem una nova etapa on Masala seguirà essent un mitjà independent de qualsevol institució, partit o entitat, un mitjà gratuït per poder arribar sense obstacles econòmics a tot el veïnat i un mitjà fet de manera militant i voluntària sense cap ànim de lucre.

Característiques del nou Masala:
68 pàgines, 21 x 29,7 cm, Tapa i interior a color, Periodicitat semestral. 5.000 exemplars gratuïts repartits als barris del Raval, Gòtic, la Ribera i la Barceloneta

Un mitjà de comunicació lliure i independent
El projecte del periòdic Masala va començar a gestar-se a la tardor del 2000 quan diverses persones van veure la necessitat de crear un mitjà de comunicació lliure i independent als barris del centre de la ciutat de Barcelona.
Amb el pas dels anys, les pàgines del periòdic escrites en català, castellà, àrab i urdú han esdevingut un espai de referència per entendre el que passa a la complexa realitat del Raval, el Gòtic, la Ribera i la Barceloneta, i de com tot això es vertebra i es relaciona amb el conjunt de la ciutat.

Avui, quinze anys després, Masala segueix essent un projecte en construcció permanent, que des de l’horitzontalitat s’ha convertit en una plataforma comunicativa de barri, creant una xarxa de persones i col·lectius socials als que, amb la vostra col·laboració, esperem poder seguint donant veu.

A què destinarem les vostres aportacions
Els diners es destinaran a cobrir els costos d’impressió dels dos números que es publicaran aquest curs. El primer sortirà a finals de novembre de 2015 i el segon a finals de maig de 2016. La revista es repartirà de manera gratuïta entre el veïnat de Ciutat Vella.

Despeses d’impremta  5.000,00 €
Despeses de gestió i comissions de micromecenatge 590,00 €
Despeses en recompenses  410,00 €
Total  6.000,00 €

Sobre les recompenses
Donat que la recompensa principal és la revista en si mateixa, hem volgut que el primer número de la nova etapa del Masala surti d’impremta a finals de novembre, tot just acabat el Verkami.

Calendari previst
Ara mateix, el noranta per cent dels articles del primer número del nou Masala ja estan escrits i corregits i ja tenim a punt més de la meitat de les il·lustracions i fotografies. El procés de maquetació es farà en paral·lel al procés de micromecenatge.

L’entrega de recompenses s’iniciarà la primera setmana de desembre coincidint amb l’acte de presentació del primer número.

+ Info
Masala.cat
@masalacv
Facebook Masala

Comments are closed.