Roda de premsa l’ Àgora es queda al barri, dilluns 9 de juliol a les 10,30h

Presentación del libro: Tras las huellas de una vida generosa… a la Semana Negra de Gijón
4 juliol, 2018
Comunicat Aturem la Subhasta
7 juliol, 2018

Roda de premsa l’ Àgora es queda al barri, dilluns 9 de juliol a les 10,30h

6 juliol, 2018
 
Dilluns 9 de juliol, a les 10:30h, l’Àgora Juan Andrés Benítez convoca als mitjans de comunicació a la roda de premsa que tindrà lloc al mateix espai, ubicat al carrer Aurora, número 13 (cruïlla amb carrer Riereta), al barri del Raval, a Barcelona. Iniciem una campanya contra la demanda per part de l’empresa Triquell y García, SL, demanant el desallotjament de l’espai i una indemnització de 20.000€. La notificació arriba enmarcada dins un panorama de violència immobiliària dins del Raval, un barri que viu un ferotge procés de gentrificació i turistificació encapçalat per un sector privat sense escrúpols que expulsa les veïnes.

Intervindran representants de l’Àgora i de col·lectius com Acció Raval, la PAH, Coop57, el CDR Gòtic-Raval, la Tancada Migrant, Tanquem els CIEs, l’Ateneu La Base de Poblesec, la Casa de la Solidaritat, el FAGC, HIJOS Barcelona, Putes Indignades,  IaioFlautes i el Sindicat de Barri del Poblesec.

Trobareu més informació a la Nota de Premsa i al Dossier de Premsa. Restem a l’espera de la vostra confirmació.

Per qualsevol cosa, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquesta mateixa adreça de correu electrònic.

Salutacions,

Àgora Juan Andrés Benítez

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA
 
L’Àgora Juan Andrés Benítez es queda al barri
 
Dia: Dilluns, 9 de juliol de 2018
Hora: A les 10:30h
Lloc: Carrer Aurora, 13 (cruïlla amb carrer Riereta). Barri del Raval, Barcelona
L’Àgora Juan Andrés Benítez, espai autogestionat per les veïnes situat al Raval de Barcelona, ha iniciat una campanya després de rebre el passat 6 de juny una notificació de demanda per part de l’empresa Triquell y García SL, demanant el desallotjament de l’espai i una indemnització de 20.000 euros. A dia d’avui, la campanya compta amb el suport de més de 800 signatures de persones individuals i 120 signatures de col·lectius.
La situació de l’Àgora Juan Andrés no és aliena a la resta del barri. La notificació arriba enmarcada dins un panorama de violència immobiliària dins del Raval, un barri que viu un ferotge procés de gentrificació i turistificació encapçalat per un sector privat sense escrúpols que expulsa les veïnes. L’Àgora Juan Andrés es reivindica com a espai verd dins un barri gris; es reivindica com a espai de trobada alliberat de la lògica del consum dins un barri amb preus elitistes; i es reivindica com a espai segur sense discriminacions per raó de gènere, orientació sexual, origen o religió.
La roda de premsa es realitzarà dilluns dia 9 de juliol a les 10:30h a l’Àgora Juan Andrés Benítez (c/Aurora, 13 – cruïlla amb c/Riereta). Al barri del Raval, a Barcelona.
L’Àgora us convida també a la manifestació del proper dijous 12 de juliol, a les 19.30h, a l’escultura del Gat de Botero, a la Rambla del Raval. Aquesta manifestació donarà el tret de sortida de les XVI Festes Alternatives del Raval, on estaran presents col·lectius, persones i organitzacions del barri i de la ciutat, i comptarà amb Marina Garcés com a pregonera.
Per a més informació, les nostres dades de contacte són:
 
Iñaki García
El Lokal: Carrer de la Cera 1, Barcelona
Tel. 608658149

 

Comments are closed.