Rechazo a la multa de 500.000€ impuesta a la Tele
10 juliol, 2014
Cercavila. El Raval està de festa
11 juliol, 2014

Onada represiva contra l’efecte Can Vies

10 juliol, 2014
 

Al llarg del dia d’avui s’han produït com a mínim dues detencions relacionades amb l’#efectecanvies, en una operació policial que podria restar oberta i, per tant, produir-se més detencions. Segons ens han informat els advocats, els dos companys de Can Vies detinguts estan acusats de manifestació il·lícita, atemptat a l’autoritat i desordres.

A finals de maig van intentar desallotjar Can Vies, però el poder popular es va alçar impedint l’enderroc d’aquest edifici emblemàtic per a l’esquerra anticapitalista i va generar una onada de solidaritat arreu del territori que ha permès a dia d’avui comptar amb un projecte de reconstrucció, símbol de les lluites populars i de les veus dissidents.

El poder no va poder destruir aquest projecte i ara tornen a intentar-ho i persegueixen a les persones que el fan possible. Sembla que no ho recordin: si ens toquen a una ens toquen a totes i tornarem a alçar-nos contra la repressió.

Des de l’assemblea de #RefemCanVies exigim la retirada dels càrrecs i la immediata posada en llibertat dels companys detinguts.

Fes difusió de les convocatòries:

– Avui dijous 10 de juliol a les 19h concentració davant la comissaria de les Corts.
– Divendres 11 de juliol a les 9h davant la Ciutat de la InJustícia

La repressió mai no ens tallarà les ales!
Llibertat detingudes!

Comments are closed.