Ja tenim l’Agenda Llibertària 2017 (cat/cas)

Encuentro DIY
16 novembre, 2016
Las pequeñas victorias de la gente pequeña nos dan ánimos para seguir peleando
18 novembre, 2016

Ja tenim l’Agenda Llibertària 2017 (cat/cas)

17 novembre, 2016
 

Com altres anys, l’agenda és multilingüe, inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2017-2018, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i les pàgines en blanc per prendre notes.

Enguany l’agenda recull textos sobre la guerrilla llibertària aprofitant que el 2017 la Marxa-Homenatge als Maquis arriba a la seva vintena edició.

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 10€; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. El benefici va per finançar l’autogestió dels projectes del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Columna Terra i Llibertat.

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 7 € per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu. En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financin butxaques privades.

En breu la podreu comprar als llocs habituals; o ja podeu fer les comandes a: agenda@berguedallibertari.org.

Moltes gràcies, salut i fins aviat!

Tota la informació a: www.bllibertari.org

————————————-

Buenos días!

Ya tenemos la Agenda Libertaria 2017 ya está lista. Si no habéis hecho aún ningún pedido os recordamos que ya podéis hacerlo.

Como otros años, la agenda es multilingüe e incluye calendario menstrual, calendario para programarte las semanas, calendario 2017-2018, horario, calendario agrícola, y claro el directorio actualizado de colectivos anarquistas de todo el mundo, mantenemos las páginas para apuntar teléfonos y para tomar notas.

Este año en la agenda publicamos textos sobre la guerrilla libertaria aprovechando que en 2017 la Marxa-Homenatge als Maquis llega a su venteaba edición.

El precio final de venta al «público», es decir, a las personas individuales —sean militantes o no— es de 10 €; así la vendemos nosotros. El beneficio va destinado a la autogestión de proyectos del Centro de Estudios Josep Ester Borràs y el Ateneo Columna Tierra y Libertad.

Pero los colectivos o distribuidoras que a su vez venden la agenda en personas individuales, tienen un 30% de descuento, es decir, nos pagan 7 € por agenda, también independientemente de la cantidad de agendas pedidas. Entendemos que este 30% de beneficio que ganan las distribuidoras, se destinará a otro proyecto autogestionario y colectivo. En definitiva, lo que buscamos es que los beneficios de la agenda vayan siempre destinados a la autofinanciación de los proyectos políticos, ya sea nuestro o el de las personas que la compran para venderla, a la vez, intentamos evitar que, con la excusa política, se financien bolsillos privados.

En breve la podréis comprar en los establecimientos habituales; y podéis hacer los pedidos en agenda@berguedallibertari.org.

¡Muchas gracias, salud y hasta pronto!

 

 

Comments are closed.